WhatsApp'ta arayan herkesten haberiniz olacak! Yeni güncelleme duyuruldu

Ağ tabanlı mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Gelen son bilgiler kapsamında WhatsApp'ın arama konusunda büyük bir güncelleştirme üzerinde çalıştığı öğrenildi.

WhatsApp'ta arayan herkesten haberiniz olacak! Yeni güncelleme duyuruldu

Son dönemlerde sürekli olarak yeni güncellemeler ile bünyesine yeni özellikler kazandırmaya çalışan WhatsApp'ın yeni özellikler üstünde de çalıştığı öğrenildi. Gelen bilgiler kapsamında WhatsApp'a gelecek olan bu yeni özellik ile sesli ve görüntülü aramalar konusunda adeta devrim niteliğinde bir güncelleme yapılacağı bilgisi verildi.

WhatsApp'ın güncellemeleri ve özellikleri ile ilgili erkenden haber vermesi ile bilinen WABETAINFO tarafından yayımlanmış olan yeni görseller dikkat çekti. Gelen bilgiler kapsamında ağ tabanlı popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın bünyesine katacağı özellik dikkat çekti.

Pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen görüntülü ve sesli arama özellikleri uzun bir süre önce mobil uygulamaya gelmişti. Gelen bu özellikler ile iki WhatsApp kullanıcısı birbirlerini kolaylıkla sesli ya da görüntülü olarak arayabiliyordu. İnternet verisi kullanarak bu özelliklerin kullanılmasına zemin oluşturan bu özellikler aktif bir şekilde kullanılsa da karşı tarafın aramalara cevap vermemesi kullanıcılar için olumsuz etki olarak görülüyordu.

WhatsApp'ta arayan herkesten haberiniz olacak! Yeni güncelleme duyuruldu - Resim : 1

WABETAINFO tarafından yayımlanmış olan yeni görseller ile karşı tarafın aramalarını sessize alan kişinin ya da rahatsız etme modundayken yapılan aramalar ile ilgili bilgilendirme yapılacak. Pek çok kullanıcı WhatsApp'ta karşı tarafın aramalarını görmediklerinden şikayetçi olurken META yeni özelliğini kısa bir süre sonra duyurması bekleniyor.

Etiketler: whatsapp