WhatsApp’ın yeni özelliği devreye girdi! Test sürümü kullanıcıları o özelliğe bayıldı! “Yok böyle bir özellik!” Hemen WhatsApp’ı güncelleyin

Tüm dünyanın yaygın bir şekilde kullandığı mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, şimdilerde yeni özellikleri ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya başladı. Yeni sürümü öncesi ‘Eşlik Modu’nu tanıtan WhatsApp, herkesi şaşırttı.

WhatsApp’ın yeni özelliği devreye girdi! Test sürümü kullanıcıları o özelliğe bayıldı! “Yok böyle bir özellik!” Hemen WhatsApp’ı güncelleyin

Anlık mesajlaşmanın hızından sağladığı belge gönderme avantajlarına kadar pek çok açıdan dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, geçtiğimiz yıl yaşadığı ‘Gizlilik sözleşmesi’ krizini geride bıraktı. Gizlilik konusunda geri adım atan WhatsApp, kaybettiği kullanıcılarını geri kazanmak için bir süredir sağladığı yenilikleri daha sık geliştirmeye başladı. Bu yeniliklerden biri olan ‘Eşlik Modu’ ise, WhatsApp tarafından test sürümü olarak devreye sokuldu.

Özellikle bu sene kullanıcılarına pek çok yenilik sunması ile dikkat çeken WhatsApp, son güncellemesiyle birlikte durumların mesajlaşma kısmında görülebilmesini sağlamıştı. Bir süredir üzerinde çalıştığı ‘Rahatsız Etme’ modunu da etkin hale getiren WhatsApp, yeni sürümü öncesinde hem iOS hem de Android kullanıcılarına sunacağı yeni bir özellik olan ‘Eşlik Modu’ ile dikkat çekti.

WHATSAPP’IN EŞLİK MODU ÇOK BEĞENİLDİ

WhatsApp’ın yeni özelliği devreye girdi! Test sürümü kullanıcıları o özelliğe bayıldı! “Yok böyle bir özellik!” Hemen WhatsApp’ı güncelleyin - Resim : 1

WABetaInfo’da yer alan habere göre; Play Store'dan Android için WhatsApp Beta’nın en yeni sürümlerinden birini yükleyen bazı beta test kullanıcıları yeni bir özellik ile karşılaştı. Daha kolay ve erişilebilir kullanımı garanti eden ‘Eşlik Modu’ isimli özelliği test etmeye başlamış olan WhatsApp, WhatsApp Beta’nın bu özellik ile sağlayacağı yenilikleri de aktardı. Buna göre, yeni mod; mevcut WhatsApp hesabını başka bir telefona bağlayabilme olanağı tanıyacak.

Bir süredir WhatsApp kullanıcılarının istediği, aynı WhatsApp hesabını birden fazla mobil cihazdan kullanabilme özelliği, artık mümkün hale geldi. WhatsApp Beta ile devreye girecek olan ‘Eşlik Modu’ kullanıcılara WhatsApp içinden “Cihazı bağla” adı altında çoklu kullanım seçeneği sunacak. Böylece aynı anda iki mobil cihazda kullanılabilecek olan WhatsApp, sınırlarından birini daha yeni özelliği sayesinde kaldırmış olacak.

EŞLİK MODU DÖRT CİHAZA KADAR İZİN VERECEK

WhatsApp’ın şu an için Beta kullanıcılarına test amacıyla sunduğu ‘Eşlik Modu’nun ne zaman tüm kullanıcılara açılacağı henüz bilinmiyor. Ancak, bu moda erişebilecek olan kullanıcıların ulaşabileceği ayrıcalıklar belli olmuş bulunuyor:

  • WhatsApp, dört cihaza kadar aynı anda kullanılabilecek.

  • WhatsApp’ın kullanıldığı cihazlar arasında senkronizasyon mümkün hale gelecek.

  • Cihazlar arası mesajları aktarmak daha kolay bir hal alacak.

Etiketler: whatsapp, yeni özellik