WhatsApp Web Tablete Nasıl Yüklenir?

WhatsApp web tableti nasıl yüklenir, yazımızda hazırladık. Sizler de WhatsApp uygulamasını web tabletinize indirmek için yazımızı inceleyebilir; WhatsApp web tablet yükleme işlemlerini oldukça kısa sürede rahat, sorunsuz, emniyetli şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

WhatsApp Web Tablete Nasıl Yüklenir?

WhatsApp web tablete yükleme işlemi WhatsApp web sitesi üzerinden indirilerek tarayıcı üzerinde WhatsApp'a giriş yapılarak gerçekleştirilir.

WhatsApp Web Tablete İndirme İşlemi Nasıl Yapılır? 

WhatsApp web tablete indirme işlemi için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • Öncelikle whatsapp.com/download adresine girin.
  • Sağ üst köşede yer alan üç noktalı crom işaretine basarak açılan menü üzerinden masaüstü sitesi iste tuşuna tıklayın.
  • Masaüstü sürümünde kullandığınız tabletin modeline göre bir model seçerek WhatsApp linkini indirme linki için Android telefon seçeneğine basın.
  • İleriye tuşuna basarak karşınıza çıkan “bu dosya türü bilgisayarınıza zarar verebilir yine de WhatsApp. APK dosyasını saklamak ister misiniz?” uyarısına cevap vererek WhatsApp uygulaması tabletinizi kısa sürede sorunsuz, hızlı şekilde yükleyebilirsiniz. WhatsApp. apk indirmeyi işaretlediğinizde ayarlarınızı değiştirmeniz istenecektir. Açılan pencereden ayarlara basarak bilinmeyen kaynak kutucuğunu bulup “izin veri” tıklayın.

WhatsApp Web Kullanarak Giriş Yapmak 

WhatsApp Web kullanarak giriş yapmak için tabletin yüklendiği tarayıcı üzerinden https: // web.whatsapp.com/yazın. Enter'a tuşladıktan sonra mobil sürüme yönlendirilirsiniz. Tarayıcının sağ üst köşesinde yer alan üç noktaya basarak masaüstü site kutucuğuna dokunun. Masaüstü sürüme geçtikten sonra önünüze gelen QR kodunu telefonunuzdan tarayın. Sonrasında ekrana konuşma paneli açılacaktır. Size bir mesaj gönderilerek WhatsApp uygulamanızın çalışıp çalışmadığı kontrol edilir. WhatsApp web tablete yükleme desteği sayesinde WhatsApp uygulamasına kolay,  hızlı,  güvenli şekilde ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Tablette Nasıl Kurulur? 

WhatsApp Web Tablete Nasıl Yüklenir? - Resim : 1

WhatsApp'ı tablette kurmak için Windows mac tabanlı bilgisayarları tercih etmelisiniz. WhatsApp web Android ve iOS yazılımlı tabletlerde SIM kart bulunmadığı için tablet için özel bir uygulama geliştirilmemiştir.

WhatsApp'ta Tablet Kurulumu İçin Ne Yapılabilir? 

WhatsApp'ta tablet kurulumu için 3 farklı yolu deneyebilirsiniz. Bunlar: WhatsApp web, WhatsApp APK ve üçüncü parti uygulamalarıdır.

WhatsApp web tablete yükleme, WhatsApp deneyimini herhangi bir web tarayıcısından yansıtmanıza, mesajlarınızı tablet ya da diğer cihazlarınıza rahat, sorunsuz şekilde göndermenize olanak sağlayan ücretsiz bir ağ sistemidir.

Etiketler: whatsapp web, tablet