Vodafone Tüm Operatörlere Bedava İnternet Kazandırıyor! Seviyorum İnterneti Testine Katıl 3 GB'ı Al

Vodafone'da kaliteli altyapısı ve üstün performansı kampanyalarını yeniliyor. Online internet testi uygulaması ile tüm operatörlere bedava internet dağıtıyor. Vodafone Seviyorum İnterneti testi ile 3 GB bedava internet nasıl kazanılır? Konunun detayları haberimizde…

Vodafone Tüm Operatörlere Bedava İnternet Kazandırıyor! Seviyorum İnterneti Testine Katıl 3 GB'ı Al

İnternette uzun süre vakit geçirenler bu süreci avantaja çevirebilir. Vodafone yepyeni 3 GB bedava internet kazandıran kampanyasını açıkladı. Turkcell, Türk Telekom kullanıcıları için de geçerli olacak bedava internet kazanımı için detaylar netleşti. Vodafone Seviyorum İnterneti testine katılarak testi tamamlayanlar bedava internet fırsatından yararlanacak.

3 GB Bedava İnternet ile İnternet Kişiliği Öğrenilecek!

Vodafone bedava internet kampanyasının sınırlarını genişletti. Bu kez sadece kendi abonelerine değil tüm operatörlere bu fırsatı sunacak. Teste tüm operatörlerin aboneleri katılabilecek. Test sonunda 3 GB bedava internetin yanında internet kişiliği de öğrenilebilecek.

Tüm Aşamalar Dikkatlice İşaretlenmelidir!

Vodafone Tüm Operatörlere Bedava İnternet Kazandırıyor! Seviyorum İnterneti Testine Katıl 3 GB'ı Al - Resim : 1

Vodafone ile 3 GB bedava internet kazanabilmek için belirli adımları takip etmek gerekiyor. Öncelikle Vodafone Seviyorum İnterneti testini çözebilmek için internet sitesine gitmek gereklidir. Ardından "Teste Başla" butonuna tıklanır. Ekrana gelen sorular tek tek yanıtlanır. Sorular cevaplandıkça devam et butonuna basılır. Şıklı sorulara dikkat etmek gerekiyor.

3 GB Bedava İnternet ve 1 Yıllık 1 TB İnternet Nasıl Kazanılır?

Sorular devam ettikçe belirli bir noktaya gelindiği anda durulur testte devam edip edilmeyeceği sorulur. Testte devam etmek istemeyenler için internet karakter analizi yapay zeka ile kişiye sunulur. Teste devam edenler için ise "devam et" butonuna tıklanması gerekir.

Testte devam et seçeneğine tıklanıldıktan sonra cep telefonu numarası yazılması istenir. 3 GB bedava internet kazanabilmek için bu aşamaya geçiş yapmak gerekiyor. Kazanılacak hediyenin yanı sıra 5 yıl boyunca kullanılabilir 1 TB internet kazanma şansı da sunulacak. Bunun için test tamamlandıktan sonra Tebrikler 3 GB interneti kaptın yazısı görülüyor. Ardından çekilişe katılma hakkı tüm kullanıcılara sunuluyor.

Vodafone Aboneleri 1 Ay Boyunca Kullanılabiliyor!

Vodafone Seviyorum İnterneti testi sonucunda tüm operatörlere 3 GB bedava internet sağlıyor. Cep telefonuna gelen mesaj sonrasında hediye internet kullanılmaya başlanabiliyor. Her hat kullanıcısı yalnızca bir kere bu testten faydalanarak bedava internet kazanılıyor. Farklı operatördeki kullanıcılar yalnızca bir gün boyunca 3 GB interneti kullanabiliyor. Eğer Vodafone abonesi olurlarsa 3 GB bedava internet 1 ay boyunca kullanılabiliyor.