Vodafone Aboneleri Dikkat: 6 GB Hediye İnternet Tanımlanacak!

Vodafone tüm abonelerine özel 6 GB hediye kampanyasını paylaştı. Vodafone'un yıl sonuna kadar devam eden kampanyasından faydalanmak isteyenlerin yapması gerekenler detayları ile haberimizde yer alıyor.

Vodafone Aboneleri Dikkat: 6 GB Hediye İnternet Tanımlanacak!

Vodafone abonelerine özel 6 GB hediye kampanyasını duyurdu. Genç, yaşlı demeden tüm Vodafone kullanıcılarına özel abonelere özel tanımlanıyor. İnternetsiz kalındığı her anda ek destek sunacak bedava internet fırsatı kampanya dönemi içinde tüm Vodafone kullanıcıları için geçerli olacaktır.

 VODAFONE 6 GB İNTERNET KAZAN KAMPANYASI NE ZAMANA KADAR GEÇERLİDİR?

Popüler telekomünikasyon şirketi Vodafone yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Vodafone Yanımda uygulamasını kullanan müşterilere özel 6 GB'a kadar hediye internet fırsatı otomatik olarak hesaba tanımlanıyor. 17 Ekim tarihinden sonra kredi kartı ile otomatik fatura ödeme talimatı veren tüm bireysel abonelere özel geçerli 6 GB hediye internet anında hesaba tanımlanıyor. Vodafone'un sunduğu bu kampanya kapsamında otomatik fatura ödeme talimatı verenler 17 Ekim 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında en fazla 6 GB'a kadar hediye internet kazanabilir.

 VODAFONE 6 GB İNTERNET KAZAN KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Vodafone Aboneleri Dikkat: 6 GB Hediye İnternet Tanımlanacak! - Resim : 1

Vodafone'un 6 GB hediye internet kampanyasından yararlanabilmek için Vodafone Yanımda uygulaması içerisinde Masterpass alınana kayıtlı Maestro logolu kredi kartı bulunmalıdır. Bu kredi kartına tanımlı otomatik ödeme talimatı verildiği anda günlük 6 GB hediye internet hesaba tanımlanacaktır. Otomatik ödeme talimatı verildiği anda tek seferde o gün içinde 2 GB hediye internet kazanılıyor. Talimat verilmiş olan fatura 2.kez otomatik ödendiğinde her fatura için ayrı ayrı o gün geçerli 2 GB hediye ediliyor. Kullanıcılar bu şekilde toplamda 6 GB hediye internet kazanıyor.

 VODAFONE 6 GB İNTERNET KAZAN KAMPANYASI DETAYLARI NELERDİR?

Vodafone'un hediye internet kampanyası bireysel aboneler için geçerliliğini koruyor. Kampanya 200.000 adet ile sınırlandırılmıştır. Gerekli rakama ulaşıldığında kampanya sona erer. Hediye olarak kazanılan tüm internet hakkı otomatik olarak telefona yüklenir ve kişi sms yoluyla bilgilendirilir. Vodafone'un bireysel abonelere özel sunduğu kampanya kapsamında geçerli tüm detaylar üzerinde şirketin değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkı bulunur.