Veli Arslan kimdir? Veli Arslan aslen nerelidir, kaç yaşında? | AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı

Veli Arslan AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı gösterildi. Veli Arslan aslen nerelidir? Veli Arslan kaç yaşında, evli mi? gibi soruların cevapları araştırılmaya başladı. Veli Arslan hakkındaki detaylar, Veli Arslan kimdir biyografi içeriğimizde verilmiştir.

Veli Arslan kimdir? Veli Arslan aslen nerelidir, kaç yaşında? |  AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı

Veli Arslan AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı gösterildi. 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak olan Veli Arslan kimdir diye merak edilmeye başladı. Veli Arslan aslen nerelidir? Veli Arslan kaç yaşındai evli mi? gibi soruların cevapları da araştırılıyor. Veli Arslan hakkındaki detaylar, Veli Arslan kimdir biyografi içeriğimizde verilmiştir.

Veli Arslan kimdir?

Veli Arslan 1977 yılında aslen Tokat Erbaa'lı olan bir ailenin ferdi olarak İstanbul’da doğdu. 

İlk, orta ve lise eğitimimi İstanbul’da tamamladıktan sonra Kharkiv National University – International Finance Bölümü’nden mezun oldu. 

Meslek hayatına 1989 yılında gümrük saha elemanı olarak adım atan Arslan, 2008 yılında kurucusu olduğu Aslan Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti., Arslan Lojistik Ltd. Şti., Arslan Granit Seramik Malzemeleri Tic. A.Ş. ile Tween Global Lojistik Depolama A.Ş. de yönetim kurulu başkanlığı görevine devam ediyor.

Veli Arslan kimdir

Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. ile Qua Granite Hayal Yapı Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. de ise yönetim kurulu üyelisidir.

Siyasi olarak da 2019-2023 arasında Ataşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyeliği görevinde bulundu.

AK Parti 28. Dönem İstanbul 1. Bölge İstanbul Milletvekilliği adayı oldu.

Veli Arslan, ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu üyeliği, Ataşehir Tokatlılar Dernek Başkanlığı, İstanbul Tokatlılar Yönetim Kurulu üyeliği, Tokat Konfederasyonu, Tokat Erbaa Keçeci Baba Cemevi Üyeliği görevleri devam ediyor. 

Veli Arslan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adayı oldu ancak AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı gösterildi. 

Veli Arslan, evli ve iki çocuk babasıdır.