Vakıfbank'tan İstanbul'da satılık konut ilanları: Esenyurt'ta dubleks daire, 900 bin TL'den satışa sunuldu!

Önde gelen kamu bankalarımızdan olan Vakıfbank, elinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İstanbul ilinin 3 farklı bölgesinde konut satışı yapacak olan kamu bankası, ihalelere ve ihalelere konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank'tan İstanbul'da satılık konut ilanları: Esenyurt'ta dubleks daire, 900 bin TL'den satışa sunuldu!

Vakıfbank anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden üç yeni ihale düzenlediğini duyurdu. İhaleler kapsamında İstanbul ilinin üç farklı bölgesinde daire satışı yapacağını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İSTANBUL ESENYURT’TA SATILIK DUBLEKS DAİRE İLANI!

Vakıfbank'tan İstanbul'da satılık konut ilanları: Esenyurt'ta dubleks daire, 900 bin TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

Vakıfbank, Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinde bulunan bir daireyi satışa çıkardığını belirtti. Dairenin 3+1 büyüklüğünde ve dubleks yapıda olduğunu belirten banka, gayrimenkulün toplam kullanım alanını 103 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedelini 900 bin TL olarak belirleyen kamu bankası, teminat bedelini 45 bin TL olarak duyurdu.

VAKIFBANK’TAN İSTANBUL BOSTANCI’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Vakıfbank, Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında satışa sunmuş olduğu gayrimenkulün daire nitelikli olduğunu belirtti. Kamu bankası ilgili daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank tarafından düzenlenmiş olan ikinci Intengo ihalesine konu olan gayrimenkulün, İstanbul ilinin Kadıköy ilçesinin Bostancı kentinde olduğu öğrenildi. 3+1 büyüklüğünde olan icralık dairenin toplam kullanım alanını 125 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 5 milyon 600 bin TL olarak ifade etti. Banka, ihaleye katılarak daire için fiyat teklifi vermek isteyen yatırımcılar ile tüketicilerin 280 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

VAKIFBANK’TAN İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Vakıfbank, Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu son ihale kapsamında da icralık bir dairenin satışa sunulduğunu belirtti. Kamu bankası ilgili dairenin satışı için düzenlenmiş olan ihaleye ve daireye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank tarafından düzenlenmiş olan üçüncü Intengo ihalesine konu olan gayrimenkulün, İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesinde olduğu öğrenildi. 2+1 büyüklüğünde olan icralık dairenin toplam kullanım alanını 275 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 2 milyon 420 bin TL olarak ifade etti. Banka, ihaleye katılarak daire için fiyat teklifi vermek isteyen yatırımcılar ile tüketicilerin 120 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.