Vakıfbank ile Gıda Alışverişleri Değerleniyor! 200 TL ve Üzeri Alışverişler 120 TL Kazandırıyor

VakıfBank tek seferde yapılacak market alışverişlerine TL kazandıracak. Belirli tarihler arasında yapılan alışverişler değerlendiriliyor. Kampanyadan hangi şartlarla, kimler yararlanabilir? Detaylar haberimizde…

Vakıfbank ile Gıda Alışverişleri Değerleniyor! 200 TL ve Üzeri Alışverişler 120 TL Kazandırıyor

VakıfBank worldcard sahipleri harcadıkça kazanacak. Gıda market alışverişleri, manav ve şarküteri sektörleri ve kasap sektörü dahil olmak üzere farklı günlerde yapılacak alışverişler 120 TL worldpuan kazandıracak. Kampanyaya aynı gün içerisinde yapılacak ilk alışveriş ancak kabul edilecek. Mobil bankacılık üzerinden “hemen katıl” butonu aracılığı ile kısa sürede worldpuan kazanımları hesaba aktarılır.

Market Siparişlerine 120 TL İndirim Fırsatı!

VakıfBank worldcard kampanyasını duyurdu. 1 Temmuz'da başlatılan kampanya 31 Temmuz tarihinde son bulacak. Belirli sektörlerde yapılacak alışverişler değerlendirilecek. Farklı günlerde yapılacak tek seferlik 200 TL ve üzeri alışveriş sonrasında 15 TL toplamda 120 TL worldpuan hediye ediliyor.

Kampanyaya Nasıl Başvurulur?

Vakıfbank sunduğu harca kazan kampanyası her müşteri için en fazla 120 TL kazandıracak. Ek kart ile yapılacak alışverişler de değerlendirilecek. Kampanyaya katılım mobil uygulama üzerinden sağlanacak. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenler Vakıfbank mobil uygulamasını cep telefonuna indirecek Cepte Kazan alanı üzerinden “hemen katıl” butonu ile kısa sürede kampanya aktif hale getirilebilir.

Puanlar Ne Zaman Kullanılabilir?

Vakıfbank ile Gıda Alışverişleri Değerleniyor! 200 TL ve Üzeri Alışverişler 120 TL Kazandırıyor - Resim : 1

VakıfBank'ın sunduğu kampanya dönem içerisinde kazanılan puanlar 8 Ağustos tarihine kadar hesaba yüklenecek. Puanların kullanılabilmesi için belirlenen son tarih ise 22 Ağustos oldu.

VakıfBank worldcard ya da ek kart ile yapılan alışverişlerde değerlendirilecek. Bunun dışında kalan iptal, iade işlemleri, puan kullanımları, taksitli işlemler ya da business kart, bankomat kart ile yapılacak işlemler kampanya sürecinde geçerli kabul edilmeyecektir.

Kampanya Üzerine Tüm Detaylar…

VakıfBank'ın harca kazan kampanyasında gıda alışverişlerinde 120 TL kazanabilmek için uygulama üzerinden katılım sağlanması gerekiyor. Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra alışveriş yapılmaya başlanmalıdır. Vakıfbank talep ettiğinde sunmuş olduğu harca kazan kampanyasının üzerinde değişiklik yapma ya da durdurma hakkını kendinde saklı tutar. Süreçte harcamaları kontrol edebilmek, geçerli işlemleri görebilmek için:

●     Uygulama içerisinde yer alan “cepte kazan” alanına gelinir.

●     “Durumunu kontrol et” linkine tıklanır.

●     “Geçerli harcamalar” alanı detaylı olarak incelenebilir.