Uygulamaya giriş yapan iPhone 13 kazanma şansını yakalıyor: Tıkla kazan kampanyası devam ediyor

Akbank Mobil uygulamaya özel iPhone 13 çekiliş kampanyasını başlattı. 25 Eylül tarihine kadar geçerli olacak çekiliş kampanyasından yararlanmak isteyenlerin yalnızca uygulamaya girmesi yeterli oluyor. Kampanyaya dair detaylar haberimizde…

Uygulamaya giriş yapan iPhone 13 kazanma şansını yakalıyor: Tıkla kazan kampanyası devam ediyor

Akbank Mobil uygulama içerisinde geçerli olacak kampanya 30 adet iPhone 13 cep telefonu hediye ediyor. Çekiliş yolu ile dağıtılacak olan ödülden yararlanmak isteyenlerin Akbank Mobil uygulama içerisinde yer alan iPhone çekiliş kampanyası “Hemen Katıl” butonunu kullanması yeterli oluyor. Her müşteri yalnızca bir adet çekiliş hakkı kazanabiliyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILINIR?

Kampanya tamamlandığında noter huzurunda çekiliş yapılacaktır. 30 adet iPhone 13 Midnight 128 GB cep telefonu kazanan talihlilere iletilir. Kampanyaya katılmak isteyenlerin 25 Eylül'e kadar “Hemen Katıl” butonunu kullanmaları yeterlidir. Kampanya Milli piyango idaresinin izniyle düzenlenir.

Akbank müşteri numarası ve şifresi ile sisteme giriş yapıldıktan sonra “Katıl” butonuna tıklamak yeterli olacaktır. Saniyeler içerisinde çekilişe katılınabilir ve iPhone 13 cep telefonundan biri kazanılabilir.

ÇEKİLİŞ TARİHİ VE KAZANANLARIN İLANI

Uygulamaya giriş yapan iPhone 13 kazanma şansını yakalıyor: Tıkla kazan kampanyası devam ediyor - Resim : 1

Kazanılacak olan iPhone 13 Midnight 128 GB cep telefonunun maddi değeri 22.499 TL'dir. Cihaz teslim edilirken hat ve kart hariç olarak kişiye verilecektir. Çekiliş 5 Ekim tarihinde saat 10.00’da İstanbul/Küçükçekmece Mucize Tanıtım ve Organizasyon hizmetleri ile yapılacaktır.

Çekiliş kazananları 7 Ekim'de Takvim Gazetesinde duyurulacaktır. Asil talihlilerin 22 Ekim'de başvurmaları gerekiyor. Yedek talihliler ise 6 Kasım'da başvurmalıdır.

Kurumsal ve ticari müşteriler kampanya kapsamı dışında tutulur. Kişiye ait cep telefonu numarası, isim, soyisim ile işlemler gerçekleştirilir.

KAMPANYAYA KİMLER BAŞVURAMAZ?

Bireysel kredi sahipleri, Kredili Mevduat hesabı bulunanlar, Akbank Kredi Kartı sahipleri yasal takibe düşmüş olanlar kampanyaya katılamaz. Kazanılsa dahi ikramiye verilmez. Kampanyaya katılacak olan kişinin 18 yaşını geçmiş olması gerekiyor.

İkramiye kapsamında kişiye sunulacak olan iPhone 13 Midnight 128 GB cep telefonu KDV ve ÖTV gibi vergi dışındaki vergiler ve diğer yasal yükümlülükler kişi tarafından ödenecektir. Kampanyaya katılım sağlayan her kişi bunu kabul etmiş sayılır.

Etiketler: akbank, çekiliş, iphone 13