Usta pasta şefinden en hızlı poğaça tarifi Beklenmeyen misafirlere çay demlenene kadar hazırlanan 5 malzemeli 3-2-1 poğaça tarifi!

Ünlü pasta şefinden ansızın gelen misafirlere ya da çalışan kadınların elinin altında olacak mükemmel bir poğaça tarifi geldi. Sabah kahvaltılarında ya da beş çaylarında 5 malzemeyle yapılabilecek en kolay poğaça. 3-2-1 poğaça nasıl yapılır, malzemeler neledir?

Usta pasta şefinden en hızlı poğaça tarifi Beklenmeyen misafirlere çay demlenene kadar hazırlanan 5 malzemeli 3-2-1 poğaça tarifi!

Türkiye'nin en ünlü pasta şefin en hızlı en pratik poğaça tarifi. 5 malzemeyle kısa sürede yapılabilecek en kolay poğaça tarifi. Yedikçe yiyesiniz gelecek 35 dakikada nefis poğaça tarihi haberimizde yer almaktadır. Kokusu ve lezzetiyle sizi mest edecek 3-2-1 poğaça...

3-2-1 POĞAÇA MALZEMELERİ

3 paket kabartma tozu

2 su bardağı yoğurt

1 su bardağı sıvı yağ

4-5 su bardağı un

İÇ HARCI

Beyaz peynir

Mayısdanoz

 Usta pasta şefinden en hızlı poğaça tarifi Beklenmeyen misafirlere çay demlenene kadar hazırlanan 5 malzemeli 3-2-1 poğaça tarifi! - Resim : 1


ÜZERİ İÇİN

Galeta unu

TARİFİ

Yoğurt, sıvı yağ ve kabartma tozu bir kabın içerisine alınarak iyice karıştırılır. Un yavaşça ve kontrollü şekilde eklenerek kulak memesi kıvamına gelen poğaça iyice yoğurulur. 30 dakika bekletilen hamura poğaça şeklini verebilirsiniz.

İç harcı için maydanozları ince ince doğradıktan sonra beyaz peynir ilave edilir ve karıştırılır. Avuç içi büyüklüğünde parçalar alınarak içerisine harç konularak istediğiniz şekli verebilirsiniz. Poğaçaların dış yüzüne galeta unu bulayarak fırın tepsisine dizin. 180 derecelik fırında 35 dakika pişirildikten sonra servis edebilirsiniz. 

 

Etiketler: poğaça, şef, pastane