Ünlü manken Ece Sükan kameralara ateş püskürdü! Ehliyetsiz direksiyon başına oturdu, ortalık karıştı

1998 yılında katıldığı güzellik yarışması ile adını tüm Türkiye’ye duyuran ünlü manken Ece Sükan, geçtiğimiz aylarda el konulan ehliyeti ile gündem olmuştu. Sükan, bu kez de ehliyetsiz direksiyon başına geçerken yakalandı. İşte Ece Sükan’ın panik hallerine ilişkin ayrıntılar…

Ünlü manken Ece Sükan kameralara ateş püskürdü! Ehliyetsiz direksiyon başına oturdu, ortalık karıştı

1998 yılında katıldığı güzellik yarışmasında 3’üncü olarak tüm Türkiye’ye adını duyuran ve o yıldan sonra podyumlarda fırtına gibi esmeye başlayan ünlü manken Ece Sükan, kariyer hayatını emin adımlar ile ilerletmeye devam ediyor.

Sansasyonel haberlerden uzak bir yaşam sürmeye çalışan ve yalnızca yaptığı işler ile anılmaya özen gösteren ünlü manken Ece Sükan, mankenlik kariyerinin ardından stilistlik ve oyunculuk yapmaya başladı. Küçük yaşlarda piyano ve dersleri aldığı bilinen Ece Sükan, sanata olan bu ilgisini oyunculuk dersleri ile birleştirerek birçok ekran önü projesinde rol aldı. Son olarak 2018 yılında yayınlanan Gülperi isimli dizi ile izleyicinin karşısına çıkan ünlü manken, son yıllarda hem Türkiye’de hem de New York’ta moda editörlüğü yaparak meslek hayatını ayakta tutmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda kendisinden ikinci kez gelen aynı haberler gündemde yer alan ünlü manken Ece Sükan, alkollü araç kullanırken yakalandı. Başına ikinci kez gelen bu olayın ardından ehliyetinden olan Ece Sükan, direksiyon başında iken magazin kameralarına yakalandı.

Ehliyetine 2 Yıllığına El Kondu!

Geçtiğimiz aylarda alkollü araç kullanırken yakalanan Ece Sükan, benzer bir haber ile daha gündeme geldi. Ünlü manken, yüksek promil alkollü çıkarak ehliyetini kaptırdı ve mankene 2 yıl araç kullanmama cezası verildi.

Direksiyon Başında Görüntülendi!

Ünlü manken Ece Sükan kameralara ateş püskürdü! Ehliyetsiz direksiyon başına oturdu, ortalık karıştı - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışı aracının sürücü koltuğunda görüntülenen Ece Sükan, aracı çalıştırmadan önce magazin kameralarına yakalandı. Kameraları görünce panikleyen Sükan, valeyi çağırdı ve yan koltuğa geçti.

“Siz Çok Akıllısınız Galiba!”

“Bizi görmeseydiniz araç mı kullanacaktınız?” diye soran magazin muhabirlerine sert çıkan Ece Sükan, önce sessiz kaldı, sorunun ikinci kez sorulmasının ardından ise “siz çok akıllısınız galiba” diye yanıt vererek agresif bir çıkış gerçekleştirdi.

Etiketler: Ece Sükan