Ümit Özdağ Suriye Sınırına Mayın Döşüyor! Kolları Sıvadı! Mayınlar İçin Tarih Verdi! ''İlk İşimiz Bu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yine çok kon uşulacak bir açıklamada bulundu. Türkiye-Suriye sınırına mayın döşeyeceğini söyleyen Ümit Özdağ tarih verdi.

Ümit Özdağ Suriye Sınırına Mayın Döşüyor! Kolları Sıvadı! Mayınlar İçin Tarih Verdi! ''İlk İşimiz Bu

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Daha önce sosyal medya hesabından da mayın fikrini dile getiren Ümit Özdağ'ın keskin sözleri tartışmaya neden oldu. 

Türkiye'de ki mülteci problemleri ile ilgili olarak sivri açıklamalarda bulunan ve bu açıklamaları bir kesim tarafından desteklenirken bir diğer kesim tarafından da eleştirilen Ümit Özdağ yeni planını açıkladı. Ümit Özdağ'ın mültecilerle ilgili söylediği sözler gündem oldu. 

Ümit Özdağ'ın Bu Çıkışı Çok Konuşulacak!

Daha önce Twitter hesabı üzerinden ''Sınırlara mayın döşeyeceğiz'' diyen Ümit Özdağ bu söylemini gerçekleştireceğini duyurdu. Yarın ilk mayını döşemek için harekete geçeceğini duyuran Ümit Özdağ'ın açıklamaları gündem oldu. İşte o çok konuşulacak konuşması...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bugün partisinin 1'inci Olağan Adana İl Kongresi'ne katılmak ve il binasının açılışını yapmak üzere şehre geldi. Adana'da konuşmasını yapan Ümit Özdağ'ın çok tartışılacak o konuşması gündem oldu. Mayın döşemek için kollarını sıvadı. İlk mayın yeri belli oldu.

Ümit Özdağ Nereye Mayın Döşeyecek?

Kongrede yaptığı konuşmada "Zafer Partisi önüne çıkan tüm engelleri tek tek devirerek ilerlemeye devam ediyor. Tüm Türkiye'ye zafer geliyor, siyasette dengeler yeniden kuruluyor. Zafer Partisi, milletin iradesini; Türk siyasetinde kararlı bir şekilde taşıyor" diyen Ümit Özdağ'ın mayın açıklaması gündem oldu. 

O çok konuşulan açıklamasında Özdağ "Türk milleti, Haziran 2023'te 'Artık istemiyoruz, bunlar gitsin' der ve Zafer Partisi'ni desteklerse; hazırladığımız Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile herkesi bir yıl içerisinde ülkesine göndereceğiz. Yeni mültecilerin gelmesini engellemek için ise sınırda çok kapsamlı bir savunma tedbiri geliştiriyoruz. Türkiye sınırındaki mayınların sökülmesiyle sonuçlanan Ottawa Antlaşması'ndan çekileceğiz. Yarın Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gidiyorum. Reyhanlı'da, Türkiye- Suriye sınırına, iktidara geldiğimizde tamamlamak üzere ilk mayını yerleştireceğiz. Buradan tüm dünyaya duyuruyorum" ifadelerini kullandı.