Uğurcan Çakır'a canlı yayında skandal soru! Trabzonsporlu taraftarlar çılgına döndü

Trabzonspor'da canlı yayında takım kaptanı Uğurcan Çakır'a yöneltilen 'Adın Galatasaray ile ciddi şekilde anıldı. Çıkan haberler için sen neler söylemek istersin?' sorusu Karadeniz ekibinin taraftarlarının tepkisine neden oldu.

Uğurcan Çakır'a canlı yayında skandal soru! Trabzonsporlu taraftarlar çılgına döndü

Bordo-mavili ekibin kampında beINSPORTS muhabiri Erdem Şen'in sorularını yanıtlayan Karadeniz ekibinin kaptanı, başarılı eldiven Uğurcan Çakır, dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Başkan Ertuğrul Doğan'ın 'Uğurcan'ı Türkiye'den bir takıma satmayacağız' açıklamasına rağmen başarılı milli file bekçisine yöneltilen 'Son üç sezondur herkes konuşuyor. Her gün seni bir takıma transfer ediyorlar. Bu bazen Avrupa takımları oldu. Son dönemde de adın Galatasaray ile ciddi şekilde anıldı. Çıkan haberler için sen neler söylemek istersin?' sorusu Karadeniz ekibinin taraftarlarının tepkisine neden oldu.

Uğurcan Çakır kendisine yöneltilen bu soruya "Avrupa'dan teklifler aldığım dönemler oldu, bana teklifin geldiği ama benim yönetime götürmediğim teklifler bile oldu. Çok şey yazılıyor ama ben kulübümün menfaatini düşünüyorum. Trabzonsporluyum, burası benim yuvam. Burada olmaktan çok mutluyum. Galatasaray, Avrupa... Kulübümüz ne derse o olur, Ertuğrul Başkanım da bunu biliyor zaten" şeklinde yanıt verdi

Uğurcan Çakır'a canlı yayında skandal soru! Trabzonsporlu taraftarlar çılgına döndü - Resim : 1

'BU SORUYU İSTANBUL TAKIMINDA KAPTANLIK YAPAN FUTBOLCUYA SORMA CESARET EDEBİLİR MİSİN?'

Bordo-mavili taraftarlar, beINSPORTS muhabirinin Uğurcan Çakır'a sorduğu soruya 'bu soruyu İstanbul'un büyük takımında kaptanlık yapan bir futbolcuya sormaya cesaret edebilir misiniz?' şeklinde tepki gösterdi.

Gelen tepkiler sonrasında sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Erdem Şen, "Bir gazeteci olarak o haberin asılsız olduğu biliyorum bu yüzden bu haberlerle ilgili düşüncesini sordum kaptana" dedi.

Şen'in bu açıklamasına da tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar sorduğu soru nedeniyle Erdem Şen'den özür beklediklerini vurguladı.