Üç Kız Kardeş dizisinde olan oldu! Böyle bir hamleyi Rüçhan bile yapamazdı! “Türkan, Mine’den daha beter olmaya başladı!”

Kanal D ekranlarından yayınlanan ve son dönemlerin en çok izlenen yapımlarından biri olan Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümünde yaşananlar ve özellikle de Türkan’ın Mine’ye yaptığı televizyon seyircisini şaşırttı.

Üç Kız Kardeş dizisinde olan oldu! Böyle bir hamleyi Rüçhan bile yapamazdı! “Türkan, Mine’den daha beter olmaya başladı!”

Geçtiğimiz sezon şubat ayı itibariyle seyirci karşısına çıkmaya başlamış olan Üç Kız Kardeş dizisi, ikinci bölümünden itibaren reytinglerin zirvesine oturdu. Süreç Film imzası ile Kanal D ekranlarından seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş dizisi, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan hikayesi ile kuşkusuz çok beğenildi. Şimdiye kadar Türkan’a yapılanlara üzülen Üç Kız Kardeş dizisi, dün ekranlara gelen dizinini 28. bölümünde gördükleri karşısında adeta şoke oldu.

Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği aÜç Kız Kardeş dizisinin konusu kadar oyuncu kadrosu da çok ses getirmişti. Kadrosunda İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay ve Ece Bilgiç gibi iddialı isimlerin bulunduğu Üç Kız Kardeş dizisi, dün ekranlara gelen son bölümünde bir kez daha çok izlendi. Üstelik Türkan’ın Mine’ye yaptıkları, Üç Kız Kardeş dizisini sosyal medyanın gündemine de taşıdı.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNDE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Üç Kız Kardeş dizisinde olan oldu! Böyle bir hamleyi Rüçhan bile yapamazdı! “Türkan, Mine’den daha beter olmaya başladı!” - Resim : 1

Her karakterin farklı sınavlardan geçmeye başladığı Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümü dün ekranlara geldi. Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümünde; Sadık ile Nesrin ayrılma kararını ciddi ciddi konuşmaya başlamışken, Somer ile Özer arasında da bir yüzleşme yaşandı. Ancak, Üç Kız Kardeş dizisine damga vuran yüzleşme Mine ile Türkan arasında geçti.

Türkan’ın içeceğine ilaç atan Mine nedeniyle bebeğini kaybeden Türkan, bambaşka birine dönüştü. Mine’nin Türkan’ın bebeğini öldürdüğü yapılan testler ile ortaya çıkarken; Somer, Mine’yi hapse göndermek için harekete geçti. Ancak, Somer’e engel olan Türkan, Mine’den intikamını kendisi almak istediğini belirtti. Mine’yi her açıdan kısıtlayan ve onu hapse göndermek ile tahdit eden Türkan, kendi yaşadıklarının intikamını yavaş yavaş almaya başladı.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNDE MİNE HAPSE GİTTİ

Son olarak Mine ile Somer’in kızları Kiraz ile birlikte çekildikleri fotoğrafları yaktıran Türkan, Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümünde; avukatı ile görüşüp, Mine’yi nasıl hapse attırabileceğini öğrendi. Mine’den bir itiraf almak için onun üzerine gitmeye karar veren Türkan, sonunda beklediği itirafı aldı.

Mine’den gelen itiraf sonrası, Mine adalete teslim edilirken; Türkan, asıl şovunu yaptı. Mine’nin hapse girmesinin ardından Kiraz ve Somer ile fotoğraf çekilen Türkan, bunu Mine’ye göndererek, fotoğrafın arkasına da ‘Teselli olsun’ notunu düştü.

Etiketler: Üç Kız Kardeş, dizi