Üç Kız Kardeş 62.bölüm fragmanı: Rüçhan ölecek mi? Ölürse Türkan ne yapacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 62.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Üç Kız Kardeş'in 14 Kasım'da ekrana gelecek olan yeni bölüme ait ipuçların yer aldığı tanıtım...

Sitene Ekle

Üç Kız Kardeş 62.bölüm fragmanı izle! Üç Kız Kardeş'in son bölümü izleyecilerden yine tam not aldı. Dizinin hayranları final sahnesiyle birlikte yeni bölümü merakı sardı. Yeni bölümü merak eden hayranları ipuçlarının yer aldığı 62.bölüm fragmanını araştırıyor. Başrollerinde İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya ve Almila Ada gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Üç Kız Kardeş bu hafta yayınlanacak mı? Üç Kız Kardeş 62.bölüm fragmanı yayınlandı mı? merak edilen tanıtım ve sorularının cevabı haberimizde. 

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü 14 Kasım Salı saat 20.00'da Kanal D'de.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D'nin fenomen dizisi Üç Kız Kardeş 62. yeni bölüm fragmanı aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZa

Üç Kız Kardeş dizisinin konusu nedir?

Üç Kız Kardeş dizisinin konusu, Türkan, Dönüş ve Derya adlı üç kız kardeşin hayatlarına odaklanıyor. Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla Ayvalık’ta mutlu bir yaşam sürerken, geçmişlerindeki bir sır onların hayatlarını altüst ediyor. Türkan, Somer adlı bir adamla evlenirken, Dönüş ve Derya da kendi aşklarını buluyor. Ancak Somer’in yaptığı bir hata, Türkan’ın hayatını mahvediyor. Üç kız kardeş, birbirlerine destek olmaya çalışırken, aile bağlarını da korumak zorunda kalıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosu, başarılı ve sevilen isimlerden oluşuyor. Dizinin başrolünde Türkan karakterini canlandıran İclal Aydın, Somer karakterini canlandıran Reha Özcan, Dönüş karakterini canlandıran Özgü Kaya, Derya karakterini canlandıran Almila Ada, Kartal karakterini canlandıran Berker Güven ve Mine karakterini canlandıran Melisa Berberoğlu yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında ise Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal ve daha birçok isim bulunuyor.

Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor?

Üç Kız Kardeş dizisi, Ayvalık’ta başlayan ve İstanbul’a taşınan bir hikayeyi anlattığı için çekimleri de bu iki şehirde gerçekleştiriliyor. Dizinin Ayvalık sahneleri için Ayvalık’ın tarihi ve doğal güzellikleri kullanılırken, İstanbul sahneleri için de İstanbul’un farklı semtleri tercih ediliyor. Dizinin çekimleri Süreç Film tarafından yapılıyor.

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman yayınlanıyor?

Üç Kız Kardeş dizisi, yeni sezonda da Kanal D’de izleyicilerle buluşuyor. Dizi, her hafta Salı akşamı saat 20:00’de ekrana geliyor