TV8 Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru Özge Özen kimdir? Instagram adresi ne?

Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumuyla her hafta izleyenlerin keyifle takip ettiği "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" programı, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Bu haftanın yarışmacılarından biri olan Ebru, programın izleyicileri tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılan Ebru Özge Özen kimdir? Ebru'nun Instagram hesabı ve hayatı hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için detaylar haberimizde.

TV8 Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru Özge Özen kimdir? Instagram adresi ne?

Türkiye'nin en uzun soluklu televizyon programlarından biri olarak devam eden "Zuhal Topal'la Yemekteyiz," her yeni haftada farklı ve iddialı yarışmacılarla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bu haftanın rekabetçi atmosferinde birinci olmak için mücadele edecek yarışmacılardan biri de Ebru Özge Özen oldu. Ebru, programın izleyicileri tarafından merakla araştırılmaya başlandı. İşte, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılan Ebru Özge Özen hakkında daha fazla bilgi:

TV8 Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru Özge Özen kimdir? Instagram adresi ne? - Resim : 1

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ EBRU KİMDİR?

Ebru Özge Özen, Adana doğumlu ve oyunculukla ilgilenen bir isimdir. Yarışmalara olan ilgisi nedeniyle daha önce farklı programlarda boy göstermiştir. 360 TV'de "Benim Yemeğim" ve SHOW TV'de "Kuaförüm Sensin" gibi yarışmalara katılmıştır. Bugün ise "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" programında yarışarak ödül kazanma şansı elde edecek. Ebru, güzelliği ve yetenekleriyle dikkat çekmektedir.

TV8 Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru Özge Özen kimdir? Instagram adresi ne? - Resim : 2

Eğer Ebru Özge Özen hakkında daha fazla bilgi almak veya onunla iletişime geçmek isterseniz, Instagram hesabı @ebru_ozgeozen olarak belirtilmiştir

TV8 Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru Özge Özen kimdir? Instagram adresi ne? - Resim : 3