TV kanallarında 3 Eylül akşamı neler var? ATV, Kanal D, Show TV, Star TV, FOX TV, TV8, TRT1 ve Kanal 7 yayın akışı

TV’de bu akşam neler olduğunu merak edenler için, 3 Eylül 2023 Pazar günü yayın akışında birçok seçenek bulunuyor. Kanal D, Show TV, Star TV, Fox TV, ATV, TV8 ve TRT1 kanallarında yerli ve yabancı sinema filmleri, eğlence, spor ve yarışma programları izleyicileri bekliyor. Ayrıca TRT1’de Türkiye-Sırbistan arasında oynanacak olan CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Final Maçı da büyük ilgi görecek.

TV kanallarında 3 Eylül akşamı neler var? ATV, Kanal D, Show TV, Star TV, FOX TV, TV8, TRT1 ve Kanal 7 yayın akışı

TV’de bu akşam neler var 3 Eylül 2023 yayın akışı, haftanın son gününde TV başında olacaklar için oldukça zengin ve çeşitli bir seçenek sunuyor. Kanal D, Show TV, TRT1, ATV, Star TV, Fox TV, TV8 yayın akışında birbirinden farklı ve birbirinden eğlenceli içerikler seyirciyi bekliyor. Hafta sonuna yakışır programların yer aldığı bugünkü TV yayın akışında yerli ve yabancı sinema filmleri, eğlence, spor ve yarışma programları izleyiciyi bekliyor. İşte 3 Eylül 2023 Pazar TV yayın akışının tüm detayları…

Kanal D’de bu akşam saat 20:00’de yabancı sinema Kod Adı: Olympus isimli film izleyebilirsiniz. Filmde, Beyaz Saray’ın teröristler tarafından ele geçirilmesi ve başkanın rehin alınması sonucunda gizli servis ajanının kurtarma operasyonunu konu alıyor1. Filmde Gerard Butler, Aaron Eckhart ve Morgan Freeman gibi ünlü oyuncular rol alıyor. Film 22:30’da tekrar edilecek.

Show TV’de ise saat 20:00’de yerli sinema Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor isimli filmi kaçırmayın. Filmde, Hababam Sınıfı’nın yeni maceraları anlatılıyor. Filmde Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncular oynuyor. Film 22:00’de yerli sinema Kibar Feyzo ile devam ediyor. Filmde, Şener Şen’in canlandırdığı Kibar Feyzo’nun başına gelen komik olaylar anlatılıyor.

Star TV’de bu akşam saat 20:00’de yerli sinema Bizim Köyün Şarkısı isimli filmi izleyebilirsiniz. Filmde, bir köyün hikayesini anlatan bir müzikal komedi filmi. Filmde Ali Sunal, Ayça Varlıer, Altan Erkekli gibi oyuncular rol alıyor. Film 22:15’te tekrar edilecek.

Fox TV’de ise saat 20:00’de yerli sinema Recep İvedik 6 isimli filmi izlemeye hazır olun. Filmde, Recep İvedik’in Afrika’ya gidişi ve burada yaşadığı maceralar anlatılıyor. Filmde Şahan Gökbakar, Nurullah Çelebi, Somer Karvan gibi oyuncular oynuyor.

ATV’de bu akşam saat 20:00’de Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile heyecanlı anlar yaşayabilirsiniz. Yarışmada Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla katılımcılar bir milyon lira kazanmak için sorulara cevap veriyor.

TV8’de ise saat 20:00’de MasterChef Türkiye All Star yarışması ile lezzet dolu bir akşam sizi bekliyor. Yarışmada Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliğinde eski MasterChef yarışmacıları mutfakta kıyasıya mücadele ediyor.

TRT1’de bu akşam saat 21:00’de CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Final Maçı Türkiye-Sırbistan maçını izleyebilirsiniz. Maçta Türkiye Milli Takımı Avrupa şampiyonluğu için Sırbistan ile karşı karşıya geliyor. Maçın spikeri ise Erdoğan Arıkan.