Türkiye İş Bankası’ndan yeni yıl öncesi ihtiyaç kredisi kampanyası atağı geldi! Faizler bugün itibariyle yüzde 2,05’e kadar geriledi!

Bankaların bireysel ihtiyaçlar için sunduğu ihtiyaç kredisinde faiz indirimi yarışı devam ediyor. Bu kez ihtiyaç kredisini kampanyaya sokan banka ise Türkiye İş Bankası oluyor.

Türkiye İş Bankası’ndan yeni yıl öncesi ihtiyaç kredisi kampanyası atağı geldi! Faizler bugün itibariyle yüzde 2,05’e kadar geriledi!

Bankaların en sık düzenlediği kampanyalardan biri olan ihtiyaç kredisi kampanyaları, özellikle yeni yıl öncesinde vatandaşların dikkatlerini çekmeye başladı. Yeni yıl öncesinde artan borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlardan; yeni yılda tatil programı yapan vatandaşlara kadar herkesin kullanabileceği ihtiyaç kredisi paketlerinde faiz indirimine giden son banka ise Türkiye İş Bankası oldu.

Sık sık avantajlı kampanyalar düzenlemesi ile sektörünün öne çıkan bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası, bugün ihtiyaç kredilerinde de kampanya düzenlediğini duyurdu. Her türlü bireysel ihtiyaç için kredi veren Türkiye İş Bankası, geri ödemeleri esnettiği gibi ihtiyaç kredisi faiz oranlarını da indirime soktu. Öte yandan Türkiye İş Bankası, güncel kredi kullanım şartlarına ilişkin kamuoyunu bilgilendiren bir açıklama gerçekleştirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİLERİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Türkiye İş Bankası’ndan yeni yıl öncesi ihtiyaç kredisi kampanyası atağı geldi! Faizler bugün itibariyle yüzde 2,05’e kadar geriledi! - Resim : 1

Tüketici kredisi veya bireysel ihtiyaç kredisi olarak da bilinen ihtiyaç kredisi paketlerinde güncellemeye giden Türkiye İş Bankası, günümüz koşullarına ayak uyduran esnek kredi ödeme planlı kredi paketlerini müşterilerinin hizmetine sunmaya başladı. Her türlü bireysel ihtiyaç için kullanılabilecek olan Türkiye İş Bankası kredi paketlerinin koşulları da belli oldu.

Elektronik, beyaz eşya veya eğitim gibi farklı alanlar için kullanılabilecek olan ihtiyaç kredisi geri ödemelerinde amacı bütçeyi yormayan krediler sunmak olan Türkiye İş Bankası, kişiye özel esnek taksitli ve aylık eşit taksitli olmak üzere iki ayrı plan sunmaya başladı. Öte yandan Türkiye İş Bankası, ihtiyaç kredilerinde faiz indirimine de gitti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİLERİNDE FAİZ İNDİRİMİ YAPILDI

Yeni yıl öncesi artan ihtiyaçları gidermek için ihtiyaç kredilerinde faiz indirimine giden Türkiye İş Bankası, yüzde 2,05’ten başlayan faizler ile kredi vermeye başladı. İhtiyaç kredilerinde 36 aya kadar vade sunan Türkiye İş Bankası, vade süresinin kredi tutarına göre değişiklik gösterebileceğini hatırlattı.

Sadece standart ihtiyaç kredisi sunmayan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda özel ihtiyaçlara yönelik krediler de sağlamaya başladı. Bu bağlamda Türkiye İş Bankası’nın aralık ayında sağladığı ihtiyaç kredi paketleri arasında; “Tüketici Destek Kredisi”, “Arsa Kredisi”, “2/B Arazi Kredisi”, “Yat Kredisi” ve “Çevreci Kredi” gibi paketler yer aldı.