Türkiye İş Bankası'ndan ezber bozan fiyatlar! İstanbul ve Ankara'da bulunan gayrimenkuller 530 bin TL'den satışa sunuldu! Bu fiyatlar kaçmaz!

Türkiye İş Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşı savaş açarak uygun fiyatlı gayrimenkul satışını başlattığını bildirdi. Banka, Ankara ve İstanbul illerinde bulunan satılık gayrimenkulleri paylaştı. İşte ayrıntılar…

Türkiye İş Bankası'ndan ezber bozan fiyatlar! İstanbul ve Ankara'da bulunan gayrimenkuller 530 bin TL'den satışa sunuldu! Bu fiyatlar kaçmaz!

Türkiye İş Bankası Ankara ve İstanbul illerinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını bildirerek ilgili gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İSTANBUL VE ANKARA’DA SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI

Türkiye İş Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni bir çağrı yaptı. Banka, İstanbul ve Ankara illerinde bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardığını ve bu kapsamda da yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN GAYRİMENKUL İLANLARINA İLİŞKİN AYRINTILAR

Türkiye İş Bankası, Intengo platformu aracılığını ile yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalelerine ilişkin ayrıntıları paylaşan banka, gayrimenkuller arasında hem konut hem de dükkan olduğunu belirtti.

Türkiye İş Bankası, Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu gayrimenkullerin özelliklerini, ihale başlangıç fiyatlarını ve yatırılması gereken teminat bedellerini şu şekilde sıraladı:

  • İstanbul- Esenyurt 85 metrekare dükkan: 750 bin TL (teminat bedeli 37 bin 500 TL)

  • Ankara- Yenimahalle 110 metrekare 3+1 daire: 660 bin TL (teminat bedeli 33 bin TL)

  • İstanbul- Esenyurt 146 metrekare depolu dükkan: 1 milyon 500 bin TL (teminat bedeli 75 bin TL)

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN GAYRİMENKUL SATIN ALABİLMEK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

Türkiye İş Bankası'ndan ezber bozan fiyatlar! İstanbul ve Ankara'da bulunan gayrimenkuller 530 bin TL'den satışa sunuldu! Bu fiyatlar kaçmaz! - Resim : 1

Türkiye İş Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihalelere katılım sağlayarak bir ya da birden fazla gayrimenkule uygun fiyatlar karşılığında sahip olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle sahibi olmanın hayalini kurdukları gayrimenkuller için belirlenmiş olan teminat bedellerini banka şubelerini yatırmaları gerekmektedir. Söz konusu teminat bedellerinin yatırılması ile birlikte ihale süreci başlatılacaktır.

Türkiye İş Bankası, teminat bedellerinin yatırılmasından sonra ilgili tüketici/ yatırımcı ile bir gayrimenkul satış sözleşmesi imzalar ve imza sonrasında katılımcıya Intengo giriş bilgilerini iletir. İletilen sistem bilgileri ile Intengo platformuna giriş yapılması ve teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul/ gayrimenkuller için online olarak fiyat teklifi verilmesi gerekmektedir. İhale bitiş tarihi itibari ile en yüksek teklifi elinde bulunduran katılımcı gayrimenkulün/ gayrimenkullerin yeni sahibi olacaktır.