Türkiye İş Bankası’nda yeni yıl kampanyası çoktan başladı! giyim, ayakkabı, kırtasiye fark etmiyor, her alışverişe 500 TL hediye ediliyor!

Kazandıran kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Türkiye İş Bankası, yeni yıl alışverişlerini müşterileri için daha karlı bir hale getirmek adına bir kampanyanın daha startını verdi.

Türkiye İş Bankası’nda yeni yıl kampanyası çoktan başladı! giyim, ayakkabı, kırtasiye fark etmiyor, her alışverişe 500 TL hediye ediliyor!

Kampanyaların giderek daha da artmaya başladığı bankacılık sektöründe bankalar müşterilerine daha avantajlı bir şekilde hizmet verebilmek için adeta birbiri ile yarış içerisine girmeye başladı. Bu bağlamda bazı bankalar düzenli olarak kampanyalar gerçekleştirmeyi sürdürürken, yeni yılın yaklaşması sebebiyle özellikle alışveriş kampanyalarının avantajlarını artırmasıyla dikkat çekti. O bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yeni yıl alışverişi kampanyasını duyurdu.

Müşterilerine her alışverişte kazandırmayı amaçlayan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yeni yıl öncesinde de harekete geçti. Yılbaşı için yapılacak olan alışverişlerde ekstra para puanlar kazandırmayı amaçlayan Türkiye İş Bankası, müşterilerinin bu ek para puanlardan nasıl yararlanabileceğini açıkladı. Aynı zamanda kampanya şartlarını da ilan eden Türkiye İş Bankası, yeni yıl alışveriş kampanyası için tüm detayları kamuoyuna aktaran yazılı bir duyuru gerçekleştirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA YENİ YIL ALIŞVERİŞİ 500 TL KAZANDIRIYOR

Türkiye İş Bankası’nda yeni yıl kampanyası çoktan başladı! giyim, ayakkabı, kırtasiye fark etmiyor, her alışverişe 500 TL hediye ediliyor! - Resim : 1

Yeni yıl alışverişlerine özel bir kampanya düzenlemiş olan Türkiye İş Bankası, bankamatik kartı ve Maximum kartlar ile market, giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, kırtasiye, optik, züccaciye, ev tekstili sektörlerindeki ve seçili elektronik perakende firmalarındaki kampanyaya dahil Maximum üye işyerlerinden​ 9 Aralık 2022 tarihi ile 1 Ocak 2023 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri 2. ve sonraki her alışverişine 50 TL, toplam 500 TL MaxiPuan hediye edeceğini duyurdu. Kampanyaya katılımı şart koşan Türkiye İş Bankası, katılım şartlarına ilişkin de bilgi verdi.

Kampanyadan yararlanacak olan banka müşterilerinin İş Bankası Maksimum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ya da bankamatik kartlarına sahip olması gerektiğini belirten Türkiye İş Bankası, 500 TL MaxiPuan kazanmak için kampanyaya alışverişlerden önce ya da sonra katılmak gerektiğini bildirdi. Kampanya katılımları için başvuruları Maximum Mobil ya da İşCEP üzerinden alacak olan Türkiye İş Bankası, uygulamalarda bulunan “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanın yeterli olduğunu açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, KAZANILAN PUANLARI 18 OCAK’TA YÜKLÜYOR

Kampanyaya dahil olmayan kartlar ve işlemlere ilişkin de bilgi veren Türkiye İş Bankası, ticari bankamatik ve kredi kartları ile Vadematik Kart, Aidatsız Kart gibi kart sahiplerinin kampanyadan yararlanamayacağını bildirdi. Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişlerin de kampanyaya dahil olmayacağını belirten Türkiye İş Bankası, kampanyadan kazanılacak olan MaxiPuanlara ilişkin de bilgi verdi.

Kazanılan MaxiPuanlar 18 Ocak 2023 tarihinde alışveriş yapılan karta yükleyecek olduğunu bildiren Türkiye İş Bankası, kazanılan puanların 28 Şubat 2023 tarihine kadar kullanılabileceğini bildirdi. Kullanılmayan MaxiPuanları geri alacak olan Türkiye İş Bankası, puanların 1 Mart 2023 tarihinde geri alınacağını ilan etti.