Türkiye İş Bankası’nda her ihtiyaca karşılık kredi var! Fırsatı sakın kaçırmayın! Üstelik ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,05’e düştü!

İhtiyaç kredisinde başlayan indirim furyasına dahil olmuş olan Türkiye İş Bankası, ihtiyaç kredisinde faiz oranlarını düşürmekle birlikte ihtiyaca özel avantajlar sağlayan ihtiyaç kredisi paketlerinin sayısını da artırdı.

Türkiye İş Bankası’nda her ihtiyaca karşılık kredi var! Fırsatı sakın kaçırmayın! Üstelik ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,05’e düştü!

Son zamanlarda vatandaşların sıklıkla başvuru yaptığı kredi türlerinden biri olan ihtiyaç ya da tüketici kredilerine ilişkin devam eden kampanyalar, vatandaşların da yakından takip ettiği bankacılık hizmetleri arasına girdi. Özellikle çekecekleri kredilerin daha avantajlı bir şekilde çekilebilmesi için uygun faizli kredi kampanyaları kovalayan vatandaşlara müjdeli haber bu kez Türkiye İş Bankası’ndan geldi.

Müşterilerine yönelik verdiği avantajlı hizmetleri ile dikkat çeken bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, bu ay itibariyle kredi paketlerini geliştirdiği haberiyle müşterilerine seslendirdi. Her ihtiyaca anında yanıt verecek olan avantajlı kredi paketleri hazırlamış olan Türkiye İş Bankası, üstelik ihtiyaç kredisinde faiz oranlarını da indirime soktu. Güncel ihtiyaç kredisi faiz oranını duyuran Türkiye İş Bankası, aynı zamanda kredi paketlerinin avantajlarını da açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, İHTİYAÇ KREDİLERİNİ 36 AYA KADAR BÖLÜYOR

Türkiye İş Bankası’nda her ihtiyaca karşılık kredi var! Fırsatı sakın kaçırmayın! Üstelik ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,05’e düştü! - Resim : 1

Bireysel ihtiyaçlar için kullanılabilecek olan kredilerin tamamına ihtiyaç kredisi adı veren Türkiye İş Bankası, bu kapsamda çekilecek olan kredilerin düşük faizli ve esnek geri ödeme planlarına sahip olması için harekete geçti. İhtiyaç kredilerinde bütçeyi yormadan kişiye özel taksit planları ortaya çıkaran Türkiye İş Bankası, aynı zamanda vade sürelerini de yüksek tuttu.

Tabi olduğu mevzuat gereği 36 aya varan vade seçenekleri sunan Türkiye İş Bankası, kredi tutarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vadeyi 12 ay ile, 50.000 TL – 100.000 TL’ye kadar (100.000 TL dahil) olan krediler için vadeyi 24 ay ile, 50.000 TL ve altındaki kredilerde ise vadeyi 36 ay ile sınırlandırdığını duyurdu. Başvuru formunu dolduran müşterilerine gelir durumu belgesi ile kredi kullanım olanağı tanıyan Türkiye İş Bankası, faiz oranlarını düşürdüğünü de açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİLERİ YÜZDE 2,05’TEN BAŞLIYOR

Her ihtiyaca yönelik kredi sağlayan Türkiye İş Bankası, özellikle ‘Anında Kredi’ ile ‘Anında Alışveriş Kredisi’ paketleriyle müşterilerinin dikkatini çekmeye başladı. Bu kredi paketlerinde hızlı nakit ihtiyacı sağlayan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda; ‘Eğitim Kredisi’, ‘Tüketici Destek Kredisi’, ‘Arsa Kredisi’, ‘2/B Arazi Kredisi’, ‘Yat Kredisi’ ve ‘Çevreci Kredi’ paketleriyle de müşterilerine hizmet vereceğini duyurdu.

İhtiyaç kredisi faiz oranlarını kasım ayı itibariyle düşüren Türkiye İş Bankası, sigortalı bir şekilde ihtiyaç kredisi çekecek olan müşterilerinin yüzde 2,05’ten başlayan faizler ile kredi kullanabileceğini duyurdu. Bu kapsamda Türkiye İş Bankası, kredi faizlerinin vade, kredi tutarı ve başvuru yapan kişinin kredi notuna göre değişiklik gösterebileceğini hatırlattı.