Türkiye İş Bankası müşterisi değilseniz yaşadınız! Çünkü, bu kampanya tam size göre! Türkiye İş Bankası’nda artık havale ve EFT ücreti yok!

Avantajlı hizmetleriyle bilinen bankalar arasında bulunan Türkiye İş Bankası, banka müşterisi olmayıp, ilk kez bankası ile çalışacak olan vatandaşların kampanya kapsamında şartları sağlaması halinde EFT ve havale ücreti ödemeyeceğini açıkladı.

Türkiye İş Bankası müşterisi değilseniz yaşadınız! Çünkü, bu kampanya tam size göre! Türkiye İş Bankası’nda artık havale ve EFT ücreti yok!

Bankaların son dönemlerde odaklandığı yeni banka müşterisi kazanma konusu, vatandaşın lehine gelişen pek çok kampanyanın bankalar tarafından yürürlüğe sokulmasını sağladı. Bu kapsamda yeni banka müşterilerini avantajlı bankacılık hizmetlerinden yararlandırmak için birbirileri ile rekabet içerisinde olan bankalardan yeni kampanyalar da arka arkaya gelmeye başladı. Öte yandan Türkiye İş Bankası da bu alanda yeni bir kampanya düzenledi.

Banka müşterilerine yönelik düzenlediği avantajlı bankacılık kampanyaları ile özel bankalar arasında öne çıkan kuruluşlardan biri olan Türkiye İş Bankası, yeni kampanyası ile de dikkat çekmeye başladı. Belirli şartları sağlayan yeni banka müşterilerine yönelik avantajlar sağlayacağını duyuran Türkiye İş Bankası, para transferleri için bankaların aldığı komisyon ücretlerini almayacağını açıkladı. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın kampanyasının şartları da kamuoyu ile paylaşıldı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN YENİ BANKA MÜŞTERİLERİNE JEST

Türkiye İş Bankası müşterisi değilseniz yaşadınız! Çünkü, bu kampanya tam size göre! Türkiye İş Bankası’nda artık havale ve EFT ücreti yok! - Resim : 1

Yeni banka müşterilerini sık sık avantajlar ile buluşturan bankalar arasında yer alan Türkiye İş Bankası, yeni bir kampanyanın daha duyurusunu gerçekleştirdi. Türkiye İş Bankası’na İşCep ile katılacak olan vatandaşlar için bu kampanyayı düzenleyen Türkiye İş Bankası, İşCep’te yer alan ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ butonuna tıklayıp, adımları başarılı ile tamamlayacak olan kişilerden tam 1 yıl süre ile EFT ve Havale ücreti alınmayacağını duyurdu. Bu kampanya kapsamından yararlanabilecek olan yeni banka müşterilerini de belirleyen Türkiye İş Bankası, hem bireysel hem de esnaf ya da gerçek kişi tacir müşterilerini de kampanyaya dahil etti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, KAMPANYA LİMİTİNİ 50 BİN TL OLARAK BELİRLEDİ

Kampanyası kapsamında belirli şartlar belirlemiş olan Türkiye İş Bankası, bu istisnanın en fazla 1 yıl boyunca ve tek seferde en fazla 50 bin TL’lik Havale ve EFT işlemleri için geçerli olacağının altını çizdi. Mesai saatlerini aşan FAST işlemleri için kampanyanın geçerli olmadığının altını çizen Türkiye İş Bankası, yeni banka müşterilerinin müşteri olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde bu avantaja erişebileceğini açıkladı. İşlemlerin ücretsiz olması için işlemlerin İşCep üzerinden yapılmasını şart koşan Türkiye İş Bankası, internet şubesi üzerinden yapılan işlemleri de istisna kapsamına aldı.