Türkiye İş Bankası açıkladı, taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,99’a düştü! Yeni yıl öncesi otomobil almak isteyen herkesi ilgilendiriyor!

Yeni yıl öncesinde otomobil almak isteyen vatandaşlar için Türkiye İş Bankası’ndan faiz indirimini de içeren yeni bir taşıt kredisi kampanyası müjdesi geldi.

Türkiye İş Bankası açıkladı, taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,99’a düştü! Yeni yıl öncesi otomobil almak isteyen herkesi ilgilendiriyor!

Son zamanlarda artan otomobil fiyatları, vatandaşların taşıt kredisi kullanım oranını doğrudan artırdı. Bu nedenle taşıt kredisi kampanyaları daha yakından takip etmeye başlamış olan vatandaşlar, taşıt kredisi faiz oranı indirimlerinden haberdar olabilmek için bankaların hamlelerini yakın takibe aldı. Bu bağlamda Türkiye İş Bankası, taşıt kredisi çekecek olan vatandaşlara faiz indirimi de içeren bir kampanya ile seslendi.

Çeşitli kampanyalar düzenleyen Türkiye İş Bankası, bu kampanyaları arasına faiz indirimli taşıt kredisini de ekledi. Yeni dönemde taşıt kredisi faiz oranlarının daha düşük olduğunu bildiren Türkiye İş Bankası, finanse ve geri ödemeler hakkında da bilgi verdi. Öte yandan Türkiye İş Bankası, taşıt kredisinden yararlanma şartlarına ilişkin de detaylı bir bilgilendirme gerçekleştirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI

Yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, bu kez hem sıfır kilometre hem de ikinci el araçlar için düzenlediği taşıt kredisinin kampanyasına ilişkin bilgi verdi. Yeni yıl zamlarından etkilenmeden otomobil almak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunan Türkiye İş Bankası, taşıt kredisinde 48 aya varan vadeler ile kredi kullanımı sağlayacağını ilan etti.

Sıfır kilometre araçlar için nihai fatura değerini; ikinci el araçlar için kasko bedelini baz alarak bir değerlendirme yapan Türkiye İş Bankası, aracın bedeline göre değişmekle birlikte taşıt kredisinde yüzde 70’e varan finansman seçenekleri sağladığını duyurdu. Öte yandan Türkiye İş Bankası, taşıt kredisinde vade oranlarının da aracın bedeline göre değişiklik gösterebileceğini hatırlattı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ

Türkiye İş Bankası açıkladı, taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,99’a düştü! Yeni yıl öncesi otomobil almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! - Resim : 1

Çevreci taşıttan ticari taşıt alımına kadar pek çok kategoride taşıt kredisi kullanımı sağlayan Türkiye İş Bankası, kampanyadan önce taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 2,05’ten başlayan faizler ile sağlıyordu. Yeni yıl öncesinde taşıt kredisi kampanyası başlatan Türkiye İş Bankası, kampanyası kapsamındaki faiz oranlarını da belirledi.

Hem dijital hem de fiziki şubelerinden taşıt kredisi başvurusu kabul eden Türkiye İş Bankası, alınacak olan aracın rehin edilmesi koşuluyla yasal mevzuatlar çerçevesinde sağlayacağı taşıt kredisinde faiz indirimine gitti. Öte yandan Türkiye İş Bankası, bu ay itibariyle taşıt kredisi faiz oranlarının yüzde 1,99’dan başlayacağını duyurdu.