Türkiye Finans Katılım Bankası ve Yapı Kredi Bankası'ndan İstanbul'da icralık daire satışı! Bağcılar'da apartman dairesi 1 milyon 250 bin TL!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Türkiye Finans Katılım Bankası ile Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde ellerinde bulunan icralık konutlar için yeni ihaleler düzenlediklerini duyurdu. Bu kapsamda farklı ihale platformları ile anlaşmaya varan bankalar, ihalelerine ve gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası ve Yapı Kredi Bankası'ndan İstanbul'da icralık daire satışı! Bağcılar'da apartman dairesi 1 milyon 250 bin TL!

Türkiye Finans Katılım Bankası ve Yapı Kredi Bankası, ellerinde bulunan icralık gayrimenkuller için farklı yasal ihale platformları ile anlaşmaya vardıklarını ve bu kapsamda da yeni ihaleler düzenlediklerini açıkladı.

KATILIM BANKASI VE ÖZEL BANKADAN İCRALIK KONUT SATIŞI!

2021 yılının son çeyreğinden bu yana giderek artan gayrimenkul fiyatları, tüketicilerin ve yatırımcıların yeni gayrimenkul sahibi olmaya yönelik kurdukları hayallerin suya düşmesine sebep oldu. Hammadde fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasından ötürü zamlanan konut fiyatları, özellikle büyük şehirlerde cepleri resmen yakmaya başladı.

Konut fiyatlarının astronomik rakamlara ulaştığı şehirlerin başında İstanbul geldi. Son dönemlerde daha da pahalılaşan satılık gayrimenkuller, Türkiye Finans Katılım Bankası ile Yapı Kredi Bankası’nı harekete geçirdi.

Katılım bankalarımızın önde gelenlerinden olan Türkiye Finans Katılım Bankası ile özel bankalar arasında aranan isimlerden birisi olan Yapı Kredi Bankası, ellerinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışı için farklı ihale platformları ile anlaşmaya vardıklarını belirtti. Bu kapsamda iki farklı platformda kendilerine ait olan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenleyen bankalar, ihalelere ve icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Türkiye Finans Katılım Bankası ve Yapı Kredi Bankası'ndan İstanbul'da icralık daire satışı! Bağcılar'da apartman dairesi 1 milyon 250 bin TL! - Resim : 1

Türkiye Finans Katılım Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa sunmak amacı ile Bankadan isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya vardı. Bu kapsamda yeni bir ihale düzenleyen banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Bankadan isimli platform üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihaleye konu olan gayrimenkulün, İstanbul ilinin Bağcılar ilçesinde bulunan bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. 2+1 çatı piyesli dairenin kullanım alanını 91 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 250 bin TL, hizmet bedelini ise 44 bin 250 TL olarak bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Yapı Kredi Bankası icralık gayrimenkul satışı için Intengo platformu ile anlaşmaya vardı. Bu kapsamda yeni bir ihale düzenleyen banka İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinde bulunan 56 metrekarelik daireyi satışa çıkardı. Daire için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 850 bin TL, katılım bedeli ise 42 bin 500 TL olarak açıklandı.