Turkish Airlines, havasını attı! Yurt içi uçuşlar tek fiyat olarak 399 TL’ye düştü! Sadece yetişen alabilecek, acele edin!

Popüler havayolu taşımacılığı şirketlerinden biri olan Turkish Airlines, yeni bir kampanya başlattı. Kampanyası kapsamında uçuşların bilet fiyatını düşüren Turkish Airlines, fiyatları 399 TL’ye sabitledi.

Turkish Airlines, havasını attı! Yurt içi uçuşlar tek fiyat olarak 399 TL’ye düştü! Sadece yetişen alabilecek, acele edin!

Son dönemlerde, bilhassa da pandemi döneminden bu yana artan maliyetlere paralel olarak hızla artan uçak bileti fiyatları, vatandaşları zorlamaya başladı. Yurt içi uçuşlarında bile bin TL’yi aşan bilet fiyatları, vatandaşların yeniden tren ve otobüs yolculuğuna yönlenmesine neden oldu. Müşterilerine ayrıcalıklı bir hizmet sunmasıyla dikkat çeken Turkish Airlines, yeni bir uçak bileti kampanyası başlattı.

Daha avantajlı bir uçuş sunmak adına belirli aralıklar ile kampanyalar düzenleyen Turkish Airlines, bu kampanyaları arasına sadece 2 gün sürecek olan yeni bir kampanya daha ekledi. Kampanyası kapsamında 399 TL’ye yurt içi uçuş bileti fiyatlarını sabitleyen Turkish Airlines, kampanyasının detaylarını ve şartlarını kamuoyu ile geçtiğimiz gün paylaştı.

TURKİSH AİRLİNES, UÇAK BİLETLERİNİN FİYATLARINI SABİTLEDİ

Turkish Airlines, havasını attı! Yurt içi uçuşlar tek fiyat olarak 399 TL’ye düştü! Sadece yetişen alabilecek, acele edin! - Resim : 1

Sadece iki gün sürecek olan bir kampanya ile müşterilerine avantajlı uçak bileti sunan Turkish Airlines, 8 Kasım 2022 tarihi ile 9 Kasım 2022 tarihleri arasında alınacak olan uçak biletlerini indirime soktu. Uçuş dönemi 1 Mart 2023 tarihi ile 14 Nisan 2023 tarihleri arasında olan biletler için bu kampanyayı başlatmış olan Turkish Airlines, kampanya kapsamında yurt içi tek yön EcoFly uçak bileti ücretini 399 TL’ye indirdi.

Yeni hayata geçirdiği kampanyaya ilişkin detayları kamuoyu ile paylaşan Turkish Airlines, kampanyanın Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön, direkt, Economy kabin uçuşlarında geçerli olacağını bildirdi. Kampanya kapsamında Kıbrıs Ercan Havalimanı’na yapılacak uçuşların indirimden yararlanamayacağını belirten Turkish Airlines, kampanyanın Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında da geçerli olmadığını vurguladı.

TURKİSH AİRLİNES, KAMPANYASINI KONTENJAN İLE SINIRLADI

Kampanya kapsamında EcoFly paket uçuşu 399 TL’den sunacak olan Turkish Airlines, ExtraFly ücret sınıfında fiyatları 519 TL’ye; PrimeFly ücret sınıfında ise fiyatları 549 TL’ye sabitledi. Kampanyadan yararlanmak için rezervasyon ve biletleme işlemini aynı anda tamamlanmayı şart koşan Turkish Airlines, kampanya kapsamında Ecofly ücret sınıfından alınan biletlerde değişiklik ve iptale izin verilmeyeceğinin altını çizdi.

Kampanyasının tüm vergi ve harçlar dahilinde bir fiyat sunduğunu hatırlatan Turkish Airlines, kampanyalı biletlerin sınırlı sayıda olduğunu bildirdi. Kampanyanın Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi, web sitesi ve mobil uygulama içerisinden alınacak olan biletlerde geçerli olduğunu bildiren Turkish Airlines, kampanya kapsamında 99 bin adet koltuğun kampanyaya ayrıldığını belirtti.