Türk Sinemasının Kalbi Cüneyt Arkın'ın Vasiyeti Belli Oldu! Duyanlar Hüngür Hüngür Ağladı!

Türk sinemasının kalbi Cüneyt Arkın geçtiğimiz saatlerde sevenlerini üzen bir haberle gündeme geldi. Türk sinemasını bir dönem yöneten Cüneyt Arkın vefat etti. Son isteği ortaya çıktı! Vasiyeti herkesi ağlattı. İşte detaylar...

Türk Sinemasının Kalbi Cüneyt Arkın'ın Vasiyeti Belli Oldu! Duyanlar Hüngür Hüngür Ağladı!

Türk sinemasının ünlü ismi Cüney Arkın sevenlerini derinden üzdü. Geçtiğimiz saatlerde vefat eden ve gündeme bomba gibi düşen Cüneyt Arkın büyük bir hüzünle anıldı. Kara Murat karakteriyle bir döneme yön veren Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı. Cüneyt Arkın neden öldü? Cüneyt Arkın'ın son vasiyeti ne oldu?

Şimdiye kadar pek çok dizi ve film çekiminde oynayan, büründüğü karakterler her zaman çok konuşulan ve yakışıklılığı ile bir döneme damga vuran Cüneyt Arkın geçtiğimiz saatlerde vefat etti. Vefat ettiği haberleri ile milyonlarca sevenini derinden üzen Cüneyt Arkın'ın son vasiyeti ortaya çıktı!

Cüneyt Arkın Neden Öldü?

Türk sinemasının usta oyuncusu, Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Vefat haberleri ile milyonları derinden üzen usta oyuncunun ölümü ile ilgili detaylar oldukça merak edildi. Peki Cüneyt Arkın neden öldü? Cüneyt Arkın hastalığı neydi? Cüneyt Arkın hasta mıydı?

Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 85 Yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncu sevenlerinde derin bir üzüntü bıraktı. Milyonların yasa boğulmasına neden olan 2009 yılında omuriliğindeki sinir sıkışması nedeniyle hastaneye kaldırılan Cüneyt Arkın'ın neden vefat ettiği oldukça merak edildi. 

Cüneyt Arkın Vasiyeti Ne Oldu?

Yakışıklı ve usta oyuncu Cüneyt Arkın geçtiğimiz gece saatlerinde hastalanarak Beşiktaş Ulus'ta bulunan özel hastaneye kaldırıldı. Özel hastanede tedavi altına alınan Cüneyt Arkın'ın yakınlarıda hastanedeydi. 85 yaşındaki usta oyuncu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hastanede açıklama geldi! Usta oyuncunun yakınları ''Türk sinemasının değerli oyuncusu Sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması nedeniyle ambulansla geldiği Liv Hospital'da bütün yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Lis Hospital Ailesi olarak Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Cüneyt Arkın'ın ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.'' dedi. 

Cüneyt Arkın'ın üzüntüye boğan vefat haberinin ardından son vasiyeti de ortaya çıktı. Atlara olan düşkünlüğüyle bilinen, filmlerinin yarısından çoğunda atları ile olan Cüneyt Arkın'ın son isteği ortaya çıktı. Usta oyuncu bir zamanlar katılmış olduğu programda ''Atım Hasretim'in yanına gömülmek istemiştim. Ama sonra çok yanlış anlaşılır diye korktum. Beni ''Anne babamın yanına gömün'' dedim'' şeklinde konuşmuştu.