Türk Hava Yolları'ndan dev kampanya! Aile boyu yüzde 20'lik indirimden yararlanmak için son günler!

Son dönemlerde fahiş fiyatlara ulaşan uçak biletlerine karşı yeni bir kampanya geliştiren Türk Hava Yolları, kampanya içeriğini tüketiciler ile paylaştı. İşte yeni bilet kampanyasının ayrıntıları…

Türk Hava Yolları'ndan dev kampanya! Aile boyu yüzde 20'lik indirimden yararlanmak için son günler!

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerin pek çok faktör çerçevesinde etkilerini arttırmaya devam ediyor olması, gündelik hayat akışı içerisinde sabit maaşları ile ay sonunu getirmeye çalışan tüketicileri iyice dar boğaza doğru sürükledi. Başta gıda sektörü olmak üzere diğer sektörlerden de yüksek oranlı zam haberleri gelmesi, vatandaşların darda olan bütçelerini nerede ise sıfırlanma noktasına getirdi. Söz konusu zamlardan etkilenen sektörlerin başından ise ulaşım sektörü geldi.

Artan akaryakıt fiyatları sebebi ile kendi araçları ile yolculuk yapamayacak duruma gelen vatandaşlar, şehir dışı seyahatlerinde yüksek tutarlı bilet fiyatları ile karşı karşıya kaldı. Bu durum karşısında planlarını ertelemek durumunda kalan veya mecburen büyük bir maliyetin altına girmek zorunda kalan vatandaşlar, ucuza bilet satan noktaları araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren Türk Hava Yolları, ileri tarihli yurtiçi uçuşlarının daha uygun bilet fiyatları çerçevesinde gerçekleştirilebilmesi adına yeni bir indirim kampanyası başlattığını duyurarak, ayrıntıları paylaştı.

TÜRK HAVA YOLLARI UÇAK BİLETİ KAMPANYASI EKİM 2022Türk Hava Yolları'ndan dev kampanya! Aile boyu yüzde 20'lik indirimden yararlanmak için son günler! - Resim : 1

Sektöründe önde gelen isimlerinden olan Türk Hava Yolları, çok çeşitli faktörler çerçevesinde artan uçak bileti fiyatları sebebi ile mağdur olan tüketiciler için yeni bir indirim kampanyası başlattığını duyurarak ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

Yeni indirim kampanyası kapsamında yurtiçi seyahatlerinde yüzde 20’lik aile indiriminden yararlanılabileceğini belirten Türk Hava Yolları, indirimin tek yön ve gidiş- dönüş biletleri için geçerli olduğunu ifade etti.

TÜRK HAVA YOLLARI UÇAK BİLETİ KAMPANYASININ AYRINTILARI

Yurtiçi seyahatlerinde yüzde 20’lik aile indirimi tanımlayacak olduğunu belirten Türk Hava Yolları, indirimin tanımlanabilmesi için tüm yolcuların aynı soyada sahip olmaları gerektiğini ifade etti. Bebek yolcuların indirim kampanyası kapsamında değerlendirilmediğini ifade eden firma, kampanya kapsamında en az 3 en fazla 9 yolcunun uçuş gerçekleştirebileceğini belirtti. Ayrıca firma bilet alım işlemlerinin 11 Nisan 2023 tarihine kadar yapılmış olması gerektiğini ve söz konusu seyahat planının 1 Kasım- 13 Nisan 2023 tarihleri arasında yer alması gerektiğini bildirdi.