Türk Hava Yolları yaptı yine yapacağını! Şehit yakınları, gazi ve engellilere müjde geldi! Yüzde 50 indirimli bilet için hazırlıklar başladı!

Türkiye’nin en prestijli havayolu taşımacılık şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları’nın yeni kampanyası şehit yakınları, gazi ve engellilere yönelik oldu.

Türk Hava Yolları yaptı yine yapacağını! Şehit yakınları, gazi ve engellilere müjde geldi! Yüzde 50 indirimli bilet için hazırlıklar başladı!

Türk Hava Yolları ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın imzaladığı protokol kapsamında geçtiğimiz aylarda devreye giren yeni bir kampanya engelli ile gazilerin olduğu gibi gazi yakınları ile şehir yakınlarının da indirimli bir şekilde uçuş yapabilmesini garantiledi. Uçak biletlerini indirimli bir şekilde Türk Hava Yolları’ndan alabilecek olan bu vatandaşlara yönelik açıklama Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’den geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile sık sık protokol gerçekleştiren kurumlardan biri olan Türk Hava Yolları, bu protokole bir yenisini de geçtiğimiz aylarda eklemişti. Engellilerden gazilere; şehit yakınlarından gazi yakınlarına kadar tüm kesimlerin daha avantajlı bir şekilde yolculuk yapabilmesi için harekete geçen Türk Hava Yolları, bu grupta yer alan kişilerin yüzde 50 indirimli bir şekilde uçabileceğini belirtmişti. Bu konuda bir yenilik daha yapan Türk Hava Yolları’ndan gelen bir müjde daha oldu.

YÜZDE 50 İNDİRİM TÜRK HAVA YOLLARI MOBİL’E TAŞINDI

Türk Hava Yolları yaptı yine yapacağını! Şehit yakınları, gazi ve engellilere müjde geldi! Yüzde 50 indirimli bilet için hazırlıklar başladı! - Resim : 1

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile imzalanan protokol kapsamında sadece fiziki bilet alımlarında geçerli olan indirim oranının mobil ve internetten alınacak olan biletlere de taşınması konusunda fikir birliğine varan Türk Hava Yolları harekete geçti. Miles&Smiles üyeliği olan şehit ve gazi yakınları ile gazi ve engellilerin Türk Hava Yolları Mobil üzerinden indirimli bilet alabilmesine ilişkin açıklama Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’den geldi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama gerçekleştiren Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, gerçekleştirdiği açıklamada; “Gazi ile Gazi ve Şehit yakınları indirimli biletlerini artık MOBİL uygulamamızdan alabilirler. Sizlere minnettarız” ifadelerini kullandı. Öte yandan Türk Hava Yolları, kampanyadan yararlanabilmek Miles&Smiles üyesi olarak bilet düzenlerken yolcu tipi bölümünden “Engelli veya Gazi, Gazi ve Şehit Yakını” alanını işaretleyen kişilerin indirimden dijital olarak da yararlanabileceğini bildirdi.

TÜRK HAVA YOLLARI’NDAN YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİMLER

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan gaziler ile şehit ve gazi yakınlarına yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında yüzde 50 indirim sunan Türk Hava Yolları, engelli olan bireyler ise yurt içi uçuşlarda yüzde 20; yurt dışı uçuşlarda ise yüzde 25 indirim sunmaya başladı. Sunulan indirimin tüm vergi ve harçlar hariç temel ücretler üzerinden uygulanacağını belirten Türk Hava Yolları, kampanyanın yalnızca Economy Class’ta geçerli olduğunu bildirdi.

Öte yandan şehit ve gazi yakınları olarak anne, baba, eş ve 25 yaş altı bekar çocukların indirimden faydalanabileceğini açıklayan Türk Hava Yolları, web sitesi ve mobil uygulamasından alınan Türk Hava Yolları ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli