Tuba Büyüküstün ile Aşk Yaşadığı Söylenen Murat Boz İlk Kez Açıkladı: Tuba ile Dizi…

Birlikte rol aldıkları dizide yakınlaştıkları sonrasında ise aşk yaşamaya başladıkları iddia edilen ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile şarkıcı Murat Boz, magazin gündemi tarafından yakından takip ediliyor. Konuya ilişkin ilk kez net bir açıklamada bulunan Murat Boz, aşk iddialarına son noktayı koydu.

Tuba Büyüküstün ile Aşk Yaşadığı Söylenen Murat Boz İlk Kez Açıkladı: Tuba ile Dizi…

Duru güzelliği ve oyunculuk performansı ile olduğu kadar özel hayatı ile de gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz yıllarda ikiz kızlarının babaları ünlü yönetmen ve oyuncu Onur Saylak’tan boşanmış ve hemen ardından Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık iki yıl boyunca Umut Evirgen ile ilişkisini sürdüren ve o dönem içerisinde çalkantılı bir aşk sürecinden geçen Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz aylarda bu ilişkiyi de sonlandırdı.

Şimdilerde oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Umut Evirgen ile ilişkisi sırasında aldığı notları Instagram hesabından paylaşan ve o dönemde Umut Evirgen’i çok özlediğini belirten Tuba Büyüküstün, şu an bir ilişki içerisinde olan Umut Evirgen ile ilgili yaptığı paylaşımından ötürü sosyal medya kullanıcılarından tepki görmüştü. Duruma ilişkin sessizliğini hala koruyan Tuba Büyüküstün, Murat Boz ile de anılmaya başlandı. Geçtiğimiz aylarda çekimleri sonlanan ve bu ayın sonu itibari ile de Netflix’te yayınlanacak olan yeni bir dizi için bir araya gelen ikilinin, dizi setinde yakınlaştıkları ve bu yakınlaşmanın kısa süre içerisinde aşka dönüştüğü iddia edildi.

Şimdiye kadar aşk iddialarına yönelik bir cevap vermemeyi tercih eden Tuba Büyüküstün’ün aksine Murat Boz’dan net bir açıklama geldi. Boz’un yaptığı açıklamada ki rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Dizi Partnerliği Gerçek Hayata Mı Taşındı?

“Another Self” ismi ile duyurulan ancak “Zeytin Ağacı” ismi ile yayınlanacak olan Netflix dizisinde beraber rol alan Tuba Büyüküstün ile Murat Boz’un aşk yaşadığı ve bu aşkı herkesten sakladığı iddia edildi. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ettikleri söylenen ikili, şimdiye kadar konuya ilişkin bir açıklama yapmamak ile birlikte beraber paylaşım yapmaya da devam etti.

İlk Kez Açıkladı!

Tuba Büyüküstün ile Aşk Yaşadığı Söylenen Murat Boz İlk Kez Açıkladı: Tuba ile Dizi… - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde aşk iddialarına yönelik açıklamalarda bulunan Murat Boz, Tuba Büyüküstün ile dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ile olduğu gibi sette tanıştığını ifade etti. Herhangi bir yakınlaşma durumunun söz konusu olmadığını belirten Boz, arkadaş olarak sık sık görüştüklerini açıkladı.

“Hepimiz Görüşüyoruz!”

Dizinin yönetmeni dahil olmak üzere tüm kadronun sık sık görüştüğünü ifade eden Murat Boz, bu açıklaması ile iddiaları yalanlamış oldu.