Tozkoparan İskender: Gölge 1., 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9 ve 10.bölümleri 4K izleme linkleri

TRT1'in dijital platformu için özel çekilen dizisi Tozkopan İskender Gölge'nin ilk bölümü nefes kesti. Sevilen dizinin diğer bölümleri ve konusu merak ediliyor. Peki Tozkoparan İskender: Gölge 1., 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9 ve 10.bölümleri nasıl izlenir?

Tozkoparan İskender: Gölge 1., 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9 ve 10.bölümleri 4K izleme linkleri

TRT 1 ekranlarında bu akşam ekrana gelen Tozkoparan İskender: Gölge merak edildi ve araştırılıyor. Peki Tozkoparan İskender: Gölge'in konusu ne? Tozkoparan İskender: Gölge 1.sezon kaç bölüm? Tozkoparan İskender: Gölge 1., 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9 ve 10.bölümleri nasıl izlenir? sorularının cevabı ve tüm bölümleri izleme linki haberimizde.

Tozkoparan İskender: Gölge'in konusu ne?

Yüzlerce yıl önce dünyamıza düşen bir göktaşına dokunarak fantastik güçler elde eden kemankeş İskender, gelecekten gelen ve tüm dünyaya kötülük yaymak isteyen bir düşmanla karşı karşıyadır. Bu savaş boyunca İskender, arkadaşlarının da yardımını alacak ve kötülüğün, hakimiyeti ele geçirmesine engel olacaktır.

Tozkoparan İskender: Gölge 1.sezon kaç bölüm?

Tozkaparan İskender: Gölge 1.sezon 10 bölümden oluşmaktadır. 

Tozkaparan İskender: Gölge oyuncu kadrosu! Kim kimdir?

TOZKOPARAN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER? 

Gökmen Tuğral Batuhan – Büyük İskender

Çağan Efe Ak – İskender

Leya Kırşan – Elif Baharvadi

Tuana Naz Tiryaki – Asya Türkönder

Cem Uçan – Sultan Alp Arslan

Yağız Kılınç – Sinan Karayaman

Deniz Erayvaz – Arda Tatlıdilli

Berat Efe Parlar – Cenk

Burak Alkaş – Fikri

Tozkoparan İskender: Gölge1.sezonu aşağıdan izleyebilirsiniz.

1. Kahramanın Doğuşu İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

Dünyanın en yetenekli okçusu olan Tozkoparan İskender, yüzlerce yıl önce Dünyamıza düşen bir göktaşına dokunma cesaretini gösterir ve özel güçler kazanır.

2. İlk Taş İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

Gölge’nin ajanları, Ayasofya Camii’ndeki taşın yerini tespit etmeye çalışırken Tozkoparanlar da akademinin kütüphanesinde, Mete’nin görülerinden hareketle çizdiği sembolleri araştırarak Gölge’nin yerini tespit etmeye çalışırlar.

3. Yeni Tozkoparanlar İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

Gölge, Akademide gerçekleşecek öğrenci seçmeleri için engel olsa da başarılı olamaz, seçmeler gerçekleşir ve yeni öğrenciler Akademi’ye katılır. Pençe, Mavi Ay’dan iki kişi daha az olmasına rağmen Sinan'nın tutumu herkesi şaşırtır.

4. İçimizdeki Casus İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

Akademiyi koruyan bariyerin devre dışı kaldığı ve Gölge tarafından manipüle edilmiş bir casus olduğu bilgisi herkesin birbirinden şüphe etmesine sebep olur.

5. Sancak İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

İskenderin rüyasında gördüğü Osmanlı sancakları, Mete’nin semboller içeren görüleri sonrası, çözdükleri ipuçları ile birlikte Tozkoparanlar harekete geçer.

6. Tozkoparanların Yarışı İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

İskender ve Cenk arasında, İskenderin sancağı kurtarması yüzünden bir anlaşmazlık çıkar. Bunun üzerine, Fikri’nin önderliğinde Tozkoparanlar bir paintball alanında, sancağı ele geçirmeye çalışarak oklarla bir savaşı canlandıracaktır.

7. Şüphe İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

İskender, Tozkoparan yarışında olanlardan sonra Mete konusunda şüphelenir ve onu takip etmeye başlar. İskender’in şüpheci halleri diğerlerinin de dikkatini çekmiştir. Tüm bunlar yaşanırken, Gölge ise son taşın kimde olduğunu tespit eder.

8. Son Taş İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

İskenderin gördüğü rüyadan sonra Tozkoparanlar İstanbul’a doğru yola çıkarlar. Mete’nin görüsünden gidecekleri yerin Arkeoloji Müzesi olduğunu anlarlar. Ancak Gölge’nin oyununu hesaba katmamışlardır.

9. Köstebek İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

Elif, bedenine yerleştirilen özel bir çiple Gölge’nin ajanı haline gelmiştir. Arkadaşlarını zehirleyip onların zayıf düşmesine sebep olurken, Gölge, İskender için gelmektedir… 

10. Aydınlık ve Karanlığın Savaşı İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

Gölge’nin manipüle ettiği onlarca insan, Elif’in önderliğinde birer robot gibi akademiye saldırır. İskender de Tozkoparanları bu savaşa hazırlamıştır. Çocuklar, Gölge’nin kuklası olan insanları alt etmeyi başarırlar. Fakat Cenk ve İskender’in asıl savaşları daha yeni başlamaktadır…