TOKİ'nin Yeni Projelerine Nereden Başvuru Yapılacak? TOKİ Konut Taksitleri Ne Kadar Olacak?

Geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Ömer Bulut tarafından duyurulmuş olan yeni konut projeleri, vatandaşları sabırsızlandırmaya başladı. Uygun fiyatlar karşılığında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, yeni kampanyalar için nereye başvuru yapılması gerektiğini ve taksitlerin ne kadar olacağını araştırıyorlar.

TOKİ'nin Yeni Projelerine Nereden Başvuru Yapılacak? TOKİ Konut Taksitleri Ne Kadar Olacak?

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri, birçok sektörde fiyatlandırma politikalarının değişmesine sebep oldu. Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen ani yükselişler ile birlikte artan hammadde fiyatları, emlak sektöründe de uçuk rakamların ortaya çıkmasına yol açtı. Aralık ayı itibari ile yüksek oranlı zamlar alan sıfır ve ikinci el konutlar, ocak ayına girilmesi ile birlikte devam eden dalgalı seyirler sebebi ile tekrar zamlandı.

Aralık ayında ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerin kontrol altına alınmış olması sayesinde yeni dönemde uygun fiyatlar karşılığında ev sahibi olabileceklerini umut eden vatandaşlar, ocak ayından bu zamana kadar karşılaştıkları fiyatlandırma politikaları neticesinde hayallerini ertelemek durumunda kaldılar.

Barınma hakkının herkese ait olduğunu savunan ve bu doğrultuda da ülkenin dört bir yanına uygun fiyatlı konutlar inşa eden TOKİ, bu hakkın önümüzdeki ay içerisinde daha fazla kişiye verilmesi için yeni projeleri hayata geçireceğini duyurdu. Bu haber üzerine vatandaşlar, TOKİ’nin yeni projelerini, konutların fiyatlarını ve kampanya başvuru sürecini araştırmaya başladılar.

İlk Müjdeyi TOKİ Başkanı Verdi!

Geçtiğimiz günlerde TOKİ’nin şimdiye kadar sunduğu hizmetlerine ve kurumun yeni hedeflerine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, uygun fiyatlar karşılığında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için bir duyuru yapmıştı. Başkan Bulut, TOKİ’nin ağustos ayı içerisinde 100 bin konutluk yeni bir projeye başlayacağını bildirmiş ve vatandaşların uygun fiyatlar karşılığında ev sahibi olma umutlarının yeşermesini sağlamıştı.

Bakan Kurum Açıkladı!

TOKİ'nin Yeni Projelerine Nereden Başvuru Yapılacak? TOKİ Konut Taksitleri Ne Kadar Olacak? - Resim : 1

TOKİ’nin 150 bin konutluk bir projeyi hayata geçireceğini bildiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ağustos ayında açıklama yapacağını ve halkı sevince boğacağını ifade etti.

TOKİ Başvuruları Ne Zaman?

Henüz TOKİ’nin yeni projelerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar için başvuru sürecine ilişkin resmi açıklamalar yapılmadı.

Etiketler: murat kurum, toki