Togg’a talep her gün daha da artıyor! Almak isteyenlere müjde, Togg’un ön sipariş tarihi belli oldu! Az daha sabredin!

Herkesin seri üretimini merak ile beklediği Togg’un ön sipariş tarihi netlik kazandı. Ön sipariş tarihinin belli olmasının ardından Togg’a artan talepler, firmanın açıklama yapmasını zorunlu kıldı.

Togg’a talep her gün daha da artıyor! Almak isteyenlere müjde, Togg’un ön sipariş tarihi belli oldu! Az daha sabredin!

Merakla beklenen ilk elektrikli yerli otomobil Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu veya kısaca Togg, 29 Ekim 2022 tarihinde Cumhuriyet’in 99. yıldönümünde gerçekleştirilen lansman töreni ile toplu üretime başladı. Banttan ilk inen Togg’un ardından vatandaşlar, Togg almak için adeta birbiri ile yarışırken, yerli markanın ön siparişleri alacağı tarih netleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, lansman töreninin ardından Togg’un fabrikasını gezmiş ve Togg’u deneme sürüşüne çıkaran ilk kişi olmuştu. Geçtiğimiz Kabine Toplantısı’nın ardından önemli açıklamalar gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarında Togg’a da yer verdi. Togg’un ön sipariş tarihini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından firmaya gelen ön sipariş talepleri Togg’u harekete geçirdi. Ön sipariş tarihini hatırlatan Togg, yeni bir açıklama yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ÖN SİPARİŞ İÇİN ŞUBAT AYINA İŞARET ETMİŞTİ

Togg’a talep her gün daha da artıyor! Almak isteyenlere müjde, Togg’un ön sipariş tarihi belli oldu! Az daha sabredin! - Resim : 1

Birbirinden farklı renkler ile lansmanını gerçekleştiren Togg, altı farklı rengi ile üretime başladı. Piyasaya sürüleceği tarih merak ile beklenilen Togg için ilk belli olan tarih, ön sipariş tarihi oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ön sipariş tarihi sonrası, gözler 2023 ayının şubat ayına çevrildi.

Geçtiğimiz Kabine Toplantısı’nın ardından Togg’un ön sipariş tarihini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sipariş tarihi olarak şubat ayına işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrası martta yollara düşmesi beklenen Togg’a talep daha da artınca firma, kendi resmi sosyal medya hesabından yeni bir açıklama gerçekleştirdi.

TOGG’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ön sipariş tarihine ilişkin şubat ayına işaret eden açıklamalarının ardından bir açıklama gerçekleştiren Togg, gelen talep yoğunluğu nedeniyle açıklama yapma gereği duydu. Ön siparişlerin şubat ayında başlayacağına işaret eden Togg, “Bizi izlemeye devam edin” notunu düştüğü Twitter paylaşımda takipçilerine şu sözler ile seslendi.

“O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz. Togg hakkındaki tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg tarafından açıklanmayan bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz.”