TOGG deneyim merkezi İstanbul Zorlu Center otobüs, metro, minibüsle nasıl gidilir?

Yerli ve milli otomobil TOGG'un 20 deneyim merkezinden ilki İstanbul'da açıldı. Açılan merkez ile vatandaşlar TOGG'u deneyimleme fırsatına sahip olacaklar.

TOGG deneyim merkezi İstanbul Zorlu Center otobüs, metro, minibüsle nasıl gidilir?

Türkiye'nin 7 farklı bölgesinde açılacak olan TOGG deneyim merkezlerinden ilki İstanbul'da açıldı. Açılmış olan deneyim merkezi ile TOGG'u canlı deneyimleme fırsatına sahip olunacak.

29 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim 2022 tarihinde Gemlik Kampüsü açılan ve banttan inerek seri üretimine başlanan yerli ve milli otomobil TOGG için heyecanlı bekleyiş hala daha devam ediyor. Önümüzdeki aylarda, 2023 yılının ilk çeyreğinde yollarda göreceğimiz yerli otomobil TOGG için heyecanlı bekleyiş devam ederken sürekli olarak araca ilişkin yeni girişimlerin yapılıyor olması da dikkat çekiyor.

Son olarak vatandaşların yerli otomobili deneyimleyebilmeleri için açılmış olan TOGG Deneyim Merkezi'nde fotoğrafta görüldüğü şekilde aracın direksiyonuna ve kokpitine ulaşım sağlanabiliyor. Öte yandan aracın direkt olarak kendisi de görülebiliyor.

TOGG deneyim merkezi İstanbul Zorlu Center otobüs, metro, minibüsle nasıl gidilir? - Resim : 1

Son olarak gelen bilgiler kapsamında Türkiye'nin 7 bölgesinde, toplam 20 deneyim merkezi kurulacağı açıklanmıştı. Bu deneyim merkezlerinden ilki İstanbul'da açıldı.

TOGG DENEYİM MERKEZİ NEREDE?

Türkiye'de toplamda 20 tane olacak olan TOGG deneyim merkezlerinden ilki İstanbul'da kuruldu. Türkiye'nin en büyük nüfus sahibi megakentte açılmış olan deneyim merkezinin aracın sedan modelinin sergilendiği gibi Zorlu Center AVM'de olmasına karar verildi. Zorlu Center "Meydan Katı"nda hizmet vermeye başlanan deneyim merkezine ulaşım ise merak konusu oldu.

TOGG deneyim merkezi İstanbul Zorlu Center otobüs, metro, minibüsle nasıl gidilir? - Resim : 2

TOGG DENEYİM MERKEZİ İSTANBUL ZORLU CENTER AVM NASIL GİDİLİR?

Beşiktaş'ta yer almakta olan Alışveriş Merkezi Zorlu Center'a gidiş için farklı seçenekler bulunmaktadır. Bu seçenekler şu şekildedir;

Otobüs

  • 121BS
  • 251
  • 27E
  • 41AT
  • 522
  • 58N
  • BEYLIKDÜZÜ - SÖĞÜTLÜÇEŞME

Metro

  • M2

Minibüs / Dolmuş

  • MİNİBÜS B-33

Bu güzergahlarda bu araçlar kullanılarak TOGG deneyim merkezine kolay bir şekilde ulaşım sağlanabilmektedir.