TikTok win ne işe yarar?

TikTok Win nedir, ne işe yarar? TikTok win ile jeton karşılığında belirli bir ücret kazanabilirsiniz. TikTok win hakkında merak edilenler sizlerle…

TikTok win ne işe yarar?

Tiktok uygulamasında win jeton karşılığında belirli bir ücret kazanmaktır. TikTok uygulamasını kullanan kişiler belirli bir takipçi sayısına ulaştıktan sonra canlı yayın açabilir. Kişiler canlı yayın açtıklarında izleyiciler tarafından kendilerine atılan jetonlarla belirli bir ücret kazanma şansına sahip olurlar. TikTok win ile uygulama üzerinden para kazanabilme imkanına sahip olabilme olanağı bulunur. Açılan canlı yayında izleyiciler jeton karşılığında canlı yayın açan kişilere istedikleri hediyeyi atabilir. Atılan hediyeler canlı yayın açan kullanıcılara ücret olarak ödenir. Canlı yayın sahibine jetonla hediye atabilmek için kişinin TikTok uygulaması üzerinden para karşılığında jeton satın alması gereklidir. TikTok uygulamasında jetonların ücreti:

  • 70 adet jeton: 6,69 TL

  • 350 adet jeton: 33,99 TL

  • 1400 adet jeton 134,99 TL

  • 3500 adet jeton 339,99 TL,

  • 7000 adet jeton 679,99 TL

TikTok uygulaması hediye atılan jetonlardan komisyon alır. Canlı yayın sahibine 1 jeton 0,04 TL olarak hesaba ücret düşer.

TikTok Uygulaması Nedir?

TikTok uygulaması Çin ülkesinde kurulan ve daha sonra global hale dönen bir sosyal platformdur. Önceki dönemlerde uygulamanın adı Musical.ly daha sonrasında TikTok olarak değiştirilmiştir. Uygulama Çin başta olmak üzere birçok ülkede kullanıcılar tarafından kullanılır. TikTok uygulaması ile video oluşturma, oluşturulan videoları yayınlama ve canlı yayın özelliği gibi birçok unsuru bünyesinde barındırır. Uygulamada Arapça, Bengalce, Birmanca, Sebuanca, İngilizce, Fransızca, Almanca başta olmak üzere yaklaşık 34 dil kullanılır. Uygulama ile kişiler oyunculuk, müzik gibi yeteneklerini kullanarak kısa videolar çekebilir. Yaklaşık 150 ülkede aktif olarak kullanılır. TikTok 2015 senesinde ByteDance tarafından kurularak geniş bir pazar alanına sahip olmuştur.

TikTok Uygulaması Nasıl Kullanılır?

TikTok win ne işe yarar? - Resim : 1

TikTok uygulamasını kullanmak için öncelikle uygulamayı cihazınıza indirin. Uygulamayı indirdikten sonra kullanabilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra yapmanız gerekenler:

  • Uygulamaya tıklayın ve profil yazan kısma tıklayın.

  • Uygulamaya kayıt olmak için telefon numarası, mail gibi özellikleri kullanabilirsiniz. Size uygun olan giriş yöntemini seçin.

  • Uygulamaya kayıt olduktan sonra arama çubuğuna girerek istediğiniz profil isimlerini veya videoları aratabilirsiniz.

  • Uygulamada sağ kısımda yer alan uçak simgesine tıklayarak size gelen mesajları görebilirsiniz.

  • Alt kısımda bulunan artı simgesine tıklayarak video çekebilir veya oluşturduğunuz videoyu yükleyebilirsiniz.

Belirli bir takipçi sayısına ulaştıktan sonra canlı yayın açabilirsiniz. TikTok win ile canlı yayında kazandığınız jetonlar ile ücret alabilirsiniz.

TikTok Uygulamasında Canlı Yayın Açma Şartları Nedir?

TikTok uygulamasında canlı yayın açmak için öncelikle yaş sınırını geçmiş olmanız gereklidir. TikTok uygulamasında kullanıcıların canlı yayın açabilmesi için 16 yaş ve üzeri olması gereklidir. 16 yaş altında olan kişilerin canlı yayın açması yasaktır. 16 yaşını doldurmuş olan kişiler uygulamadan canlı yayın açabilir. Aynı zamanda canlı yayın açmak için gerekli olan bir diğer şart ise kişinin takipçisinin 1000 ve üzeri olması gereklidir. Canlı yayın açmak için 16 yaş ve üzeri olmalısınız. Hesabınızın 1000 ve üzeri bir takipçi sayısına sahip olması gereklidir.

TikTok Uygulamasında Canlı Yayın Nasıl Açılır?

TikTok'da canlı yayın açmak için uygulamanız gereken adımlar söz konusudur. Canlı yayın açmak için gerekli olan şartları sağlamanız gereklidir. Şartları sağladıktan sonra TikTok uygulamasına giriş yapın. Orta kısımda yer alan artı simgesine tıklayın. Artı simgesinden sonra kamera yazısına tıklayın. Kamera seçeneğine girdikten sonra canlı yayın yazısına tıklayın. Tüm bu adımları uyguladıktan sonra canlı yayın açabilirsiniz. TikTok win kazanmak için canlı yayın açmanız önemlidir. Canlı yayından kazanılan jetonlar ile ücret kazanabilirsiniz.

Etiketler: tiktok, Win nedir