TikTok mavi tik nasıl alınır?

TikTok mavi tik nedir, TikTok mavi tik nasıl alınır? TikTok mavi tik almak için gerekli şartları ve başvurulacak olan yerleri öğrenerek sizler de TikTok mavi tik sahibi olabilirsiniz.

TikTok mavi tik nasıl alınır?

TikTok mavi tik almak için TikTok tarafından belirlenmiş olan bazı prosedürlerin uygulanması gereklidir. Mavi tik almak için aranan ilk özellik kişilerin kaliteli içerikler üretiyor olmasıdır. TikTok'ta kaliteli içerikler üretildikçe platform kişiyi keşfet bölümüne çıkarır. Keşfet bölümüne çıkan kişilerin takipçi sayısı artar. Takipçi sayısının artması mavi tik almak için önemli bir adımdır. TikTok mavi tik almak için takipçi sayısının yükseltilmesi gerekir.

TikTok Mavi Tik Nedir?

TikTok mavi tik büyük kitlelere ulaşmaya yardımcı olan bir durumdur. TikTok fenomenleri, mavi tik durumunu çok önemseler. Bunun sebebi mavi tik yardımı ile daha büyük kitlelere ulaşmaktır. Büyük şirketlerin, ünlü kişilerin ve fenomenlerin gerçek hesaplarının kolay bulunabilmesi için mavi tik önem taşıyan bir durumdur.

TikTok Mavi Tik Kaç Takipçide Alınır?

TikTok mavi tik için takipçi sayısının en az 1000 kişiye yakın olması gerekir. Ancak takipçi sayısının yüksek olması TikTok mavi tik almak için yeterli değildir. Takipçi sayısı 1000’den fazla olduğu durumda kişinin takipçisinin ve beğenilerinin artması kolaylaşır. Bu durumda kişinin keşfete düşme ihtimali de artar.

TikTok Mavi Tik Başvurusu Nasıl Yapılır?

TikTok mavi tik nasıl alınır? - Resim : 1

TikTok mavi tik için başvuru yapmak isteyen kişilerin başvurusunu TikTok uygulaması üzerinden yapması gerekir. Doğrulanmış olan hesap rozeti ile başvuru gerçekleşir. Bunun için hesap aktifliği de çok önemli bir yere sahiptir. Mavi tik başvurusu kontrol edilirken kişinin video atma sıklığı, takipçi sayısı ve beğeni sayıları göz önüne alınır. Bu nedenle TikTok hesaplarında düzenli bir etkileşim olması gerekir.

TikTok Mavi Tik Kimlere Verilir?

TikTok mavi tik verilen kişiler belirli kriterlere sahip olan kişilerdir. TikTok yetkilileri tarafından belirlenmiş olan kriterleri taşıyan kişiler, başvuru yaptığı takdirde TikTok mavi tik sahibi olmaya hak kazanırlar. TikTok mavi tik verilen kişilerde aranan şartlar şu şekildedir:

  • Hesabın doğrulanmış olması,

  • Marka ya da ün sahibi olunması,

  • TikTok’ta çok aranmak,

  • Keşfete düşmek.