THY dolgun maaşla 2200 personel alımı yapacak! 17 bin TL ile görevlendirilecek kadrolar ve şartları belli oldu!

Uzun süredir iş arayanlar için müjdeli haberi Türk Hava Yolları sonunda verdi. Yüksek maaşlı memur alımı ilanını duyurdu. 3 farklı kadro üzerinden yapılacak olan memur alımı şartları ve başvuru tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde…

THY dolgun maaşla 2200 personel alımı yapacak! 17 bin TL ile görevlendirilecek kadrolar ve şartları belli oldu!

Türk Hava Yolları bünyesinde personel alım ilanını yayınladı. Açık olan kadrolara görevlendirilecek 2200 memur alım süreci için başvuru detaylarını merak ediyor. THY'ye geçtiğimiz haftalarda açıkladığı personel alım ilanı için ilgi büyük 2.

200 memurun bütçesi de belli oldu. Memur alımı için 3 farklı kategoride görevlendirme yapılacak.

THY PERSONEL MAAŞI NE KADAR OLACAK?

THY'de işe başlayacak olan kişiler için net rakamlarda oluştu. Görevlendirilecek 2200 memur için 17.000 TL ödeme yapılacak. Başvuru şartlarını karşılayanların, başvuru tarihleri arasında belgelerini hazır bulundurarak müracaat etmesi yeterli olacaktır.

AÇIKTA OLAN POZİSYONLAR VE ALINACAK MEMUR SAYILARI

THY'de çalışmak üzere başvuruda bulunacak olan vatandaşlara yönelik kadrolarda belli oldu. 3 farklı kadro üzerinden 2200 memur alımı yapılacak. Görevlendirilecek olan kadrolar arasında pilotluk, kabin memuru ve uçak bakım personeli alımı yapılacak. 2200 memurun 3 farklı branşa yönelik dağılımı da şu şekilde oldu:

  • 700 adet pilot
  • 1000 adet kabin memuru
  • 500 adet uçak bakım personeli

THY RESMİ AÇIKLAMASINI YAPTI!

THY dolgun maaşla 2200 personel alımı yapacak! 17 bin TL ile görevlendirilecek kadrolar ve şartları belli oldu! - Resim : 1

Türk Hava Yolları Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı konu üzerine şu açıklamada bulundu: "Türk Hava Yolları ailesi olarak büyümeyi sürdürüyoruz. Büyüdükçe daha çok personele ve memura ihtiyacımız oluyor. Duyduğumuz ihtiyaç nedeniyle 2200 memur 17 bin TL maaş ile alınacaktır" dedi.

THY PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türk Hava Yolları'nda görevlendirilmek üzere işe başlayacak olan memurlar için şartlar belli oldu. İşte aranan o şartlar:

  • Başvuracak olan adayın en az 500 saat uçuş yapmış olması
  • İyi derecede İngilizce biliyor olması
  • Görevini yapmaya engel olacak herhangi bir zihinsel ya da fiziksel engeli bulunmaması
  • Simülatör dışında önceden uçuş saatini tamamlamış olarak hazırda bulunması
  • Önlisans mezunu olması
  • Daha önceden disiplin cezası nedeniyle THY'den çıkarılmamış olması

THY PERSONEL BAŞVURU TARİHİ

THY bünyesinde görevlendirilecek 2200 memur alımı için başvuru tarihleri merak ediliyor. THY henüz konu üzerine 2200 personel alımı başvuru tarihlerini açıklamadı.

Etiketler: thy, personel alımı