Teşkilat'a bomba transfer: Güzel oyuncu Tuğçe Açıkgöz kadroda

TRT'nin Tims&B imzalı başarılı dizisi "Teşkilat," 4. sezon için heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor. Her sezon olduğu gibi, kanal ve yapım şirketi, yeni oyuncuları seçerken özenli davranıyor. Dizinin kadrosuna son katılan isim ise oldukça dikkat çekici. Bu yeni oyuncunun rolü ve detayları merak konusu oldu. İşte bu güzel ismin dizideki rolü ve ayrıntıları

Teşkilat'a bomba transfer: Güzel oyuncu Tuğçe Açıkgöz kadroda

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi "Teşkilat," 4. sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Daha önce Sarp Levendoğlu (Pehlivan İbrahim) ve Selin Genç (Sena) gibi başarılı oyuncuların kadroya katılmasının ardından, şimdi de deneyimli bir oyuncu olan Tuğçe Açıkgöz, dizinin kadrosuna son olarak katılan isim oldu.

TEŞKİLAT YENİ SEZON OYUNCU KADROSU

"Teşkilat" dizisinin 4. sezonunda, Zehra karakterini canlandıran Deniz Baysal'ın ayrılmasının ardından yeni oyuncularla kadro güçlenmeye devam ediyor. Zeynep Tuğçe Bayat, Yunus Narin, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Murat Yıldırım, Atılay Uluışık, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Sarp Levendoğlu gibi başarılı isimler de dizinin kadrosunda yer alıyor.

TEŞKİLAT GİZEM KİMDİR?

Tuğçe Açıkgöz, merakla beklenen dizide "Gizem" karakterine hayat verecek. Gizem, özel kuvvetlerde görev yaparken kurulacak olan yeni ekibe katılması için teklif alır. Sert ve dayanıklı bir görüntüsü olsa da aslında duygusal bir yapısı vardır.

Teşkilat'a bomba transfer: Güzel oyuncu Tuğçe Açıkgöz kadroda - Resim : 1

TEŞKİLAT DİZİSİ GİZEM'İ OYNAYAN TUĞÇE AÇIKGÖZ KİMDİR?

Tuğçe Açıkgöz, 10 Şubat 1993 tarihinde Ankara'da doğmuş ve 2023 yılı itibariyle 30 yaşındadır. Oyuncu, Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Mezuniyetinin ardından İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda çalışmaya başlamıştır. Ayrıca Kral Pop kanalında sunuculuk da yapmaktadır. Boyu 168 cm, kilosu 54 kg'dır. Daha önce "Menajerimi Ara," "Bir Küçük Gün Işığı," "Leke," "Sol Yanım," "Oğlum," "Yaz’ın Öyküsü" gibi dizilerde başarılı performans sergilemiştir.

Sosyal medya platformu Instagram'da @acikgoztugce kullanıcı adıyla aktif olarak yer almakta ve yaklaşık 140 bin takipçiye sahiptir. Tuğçe Açıkgöz'ün şu an için sevgilisi bulunmamaktadır.