Teşkilat Pehlivan İbrahim kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Teşkilat İbrahim'i kim oynuyor?

TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran Teşkilat dizisi, kadrosuna yeni bir yetenek katmaya devam ediyor. En son Sarp Levendoğlu'nun diziye katılmasıyla heyecan dorukta. Sarp Levendoğlu, Pehlivan İbrahim karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki, Teşkilat İbrahim Kimdir, nereli, kaç yaşında? Sarp Levendoğlu Kim? Teşkilat İbrahim'in Sevgilisi kim? Sarp Levendoğlu'nun kariyeri nasıl şekillendi? Özel hayatıyla ilgili merak edilen sorularının cevabı haberimizde.

Teşkilat Pehlivan İbrahim kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Teşkilat İbrahim'i kim oynuyor?

TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat, yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin 4. sezonunda kadroya katılan isimlerden biri de Sarp Levendoğlu oldu. Levendoğlu, dizide Pehlivan lakaplı İbrahim karakterini canlandırıyor. İbrahim, jandarma özel harekatta görev alırken istihbaratın kurulacak yeni ekibine alınan, fazla konuşmayan ancak çok sinirli bir karakter. Her türlü motorlu taşıtı kullanabilen İbrahim, aynı zamanda keskin nişancı ve yağlı güreşte de oldukça iyi. Teşkilat İbrahim Kimdir, nereli, kaç yaşında? Sarp Levendoğlu Kim? Teşkilat İbrahim'in Sevgilisi kim? Sarp Levendoğlu'nun kariyeri nasıl şekillendi?

Teşkilat Pehlivan İbrahim kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Teşkilat İbrahim'i kim oynuyor? - Resim : 1

Teşkilat İbrahim Sarp Levendoğlu kimdir?

Teşkilat İbrahim Sarp Levendoğlu, 25 Aralık 1981’de Ankara’da doğan ve Görsel İletişim Tasarımı ve Oyunculuk eğitimi alan bir oyuncu ve yönetmendir.

Teşkilat İbrahim Sarp Levendoğlu’nun oynadığı diziler nelerdir?

Teşkilat İbrahim Sarp Levendoğlu, Lise Defteri, Emret Komutanım, Küçük Ağa, Savaşçı, Alparslan: Büyük Selçuklu, Gecenin Ucunda ve Teşkilat gibi dizilerde rol almıştır.

Teşkilat İbrahim Sarp Levendoğlu evli mi, sevgilisi var mı?

Teşkilat İbrahim Sarp Levendoğlu, 2014 yılında Küçük Ağa dizisindeki rol arkadaşı Birce Akalay ile evlenmiş ancak 2017 yılında boşanmıştır. Şu anda sevgilisi olduğu bilinmemektedir.

Teşkilat Pehlivan İbrahim kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Teşkilat İbrahim'i kim oynuyor? - Resim : 2

Teşkilat İbrahim Sarp Levendoğlu Kimdir? Hayatı, Kariyeri ve Aşkı

Teşkilat dizisinin yeni sezonunda İbrahim karakterini canlandıran Sarp Levendoğlu, 25 Aralık 1981’de Ankara’da doğdu. Görsel İletişim Tasarımı ve Oyunculuk eğitimi alan Levendoğlu, 2002 yılında O Şimdi Asker filmiyle sektöre giriş yaptı. Emret Komutanım, Küçük Ağa, Savaşçı ve Alparslan: Büyük Selçuklu gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu, aynı zamanda yönetmenlik de yapmaktadır. 2014 yılında Küçük Ağa dizisindeki rol arkadaşı Birce Akalay ile evlenen Levendoğlu, 2017 yılında boşandı. Son olarak Gecenin Ucunda dizisinde Ahmet Işık karakterini oynayan Levendoğlu, şimdilerde Teşkilat dizisinde Pehlivan lakaplı İbrahim rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

 

Sarp Levendoğlu, 25 Aralık 1981’de Ankara’da doğdu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden mezun olan Levendoğlu, daha sonra İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünde eğitim aldı. 2002 yılında O Şimdi Asker filmiyle sektöre adım atan oyuncu, 2003 yılında Lise Defteri dizisinde Mehmet karakteriyle tanındı. 2005-2008 yılları arasında Emret Komutanım dizisinde Üsteğmen Levent rolünü oynayan Levendoğlu, bu rolle büyük beğeni topladı.

Teşkilat Pehlivan İbrahim kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Teşkilat İbrahim'i kim oynuyor? - Resim : 3

Levendoğlu, kariyerinde birçok dizi ve filmde yer aldı. Zeliha’nın Gözleri, Yasak Elma, Kirli Beyaz, Sakarya Fırat, Böyle Bitmesin gibi yapımlarda konuk oyuncu olarak görünen Levendoğlu, 2014-2015 yılları arasında Küçük Ağa dizisinde Ali Acar karakteriyle başrol oynadı. Bu dizideki rol arkadaşı Birce Akalay ile 2014 yılında evlenen Levendoğlu, 2017 yılında boşandı.

Levendoğlu, daha sonra Ne Münasebet, Ölene Kadar, Savaşçı ve Alparslan: Büyük Selçuklu gibi dizilerde önemli roller üstlendi. Aynı zamanda yönetmenlik de yapan Levendoğlu, son olarak Gecenin Ucunda dizisinde Ahmet Işık karakterini oynadı. Şimdilerde ise Teşkilat dizisinde Pehlivan lakaplı İbrahim rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Teşkilat İbrahim Sarp Levendoğlu’nun İnstagramı Ne?

Teşkilat İbrahim Sarp Levendoğlu’nun instagram hesabı: @sarpablo11