Teşkilat Gizem kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Teşkilat Gizem'i kim oynuyor?

TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran Teşkilat dizisi, kadrosuna yeni bir yetenek katmaya devam ediyor. En son Tuğçe Açıkgöz'ün diziye katılmasıyla heyecan dorukta. Tuğçe Açıkgöz, Gizem karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki, Teşkilat Gizem Kimdir, nereli, kaç yaşında? Tuğçe Açıkgöz Kim? Teşkilat Gizem'in Sevgilisi kim? Tuğçe Açıkgöz'ün kariyeri nasıl şekillendi? Özel hayatıyla ilgili merak edilen sorularının cevabı haberimizde.

Teşkilat Gizem kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Teşkilat Gizem'i kim oynuyor?

Tuğçe Açıkgöz TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat, 4. sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Murat Yıldırım’ın başrolünde olduğu dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılıyor. Son olarak Sarp Levendoğlu (Pehlivan İbrahim) ve Selin Genç (Sena) ile anlaşan Tims&B yapım şirketi, bir başka yetenekli oyuncuyu daha kadrosuna dahil etti. Tuğçe Açıkgöz, dizide “Gizem” karakterini canlandıracak. Teşkilat dizisi, her pazar saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

TEŞKİLAT YENİ SEZON OYUNCU KADROSU! KİM KİMDİR?

Dizide Zehra rolünü oynayan Deniz Baysal’ın ayrılmasının ardından dizinin kadrosunda değişiklikler yaşanıyor. Dizinin oyuncuları arasında Zeynep Tuğçe Bayat, Yunus Narin, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Murat Yıldırım, Atılay Uluışık, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Sarp Levendoğlu gibi isimler bulunuyor. Peki Teşkilat Gizem kimdir? Teşkilat Gizem kaç yaşında?

Teşkilat Gizem kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Teşkilat Gizem'i kim oynuyor? - Resim : 1

TEŞKİLAT GİZEM'İ KİM OYNUYOR? TEŞKİLAT GİZEM KİMDİR?

Tuğçe Açıkgöz, dizide Gizem adlı bir karakteri oynayacak. Gizem, özel kuvvetlerde görevli cesur bir kadındır. Milli İstihbarat Teşkilatı’ndan gelen teklifi hiç düşünmeden kabul eden Gizem, katı ve güçlü bir görünüme sahip olsa da aslında duygusal bir yapısı vardır.

Teşkilat Gizem kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Teşkilat Gizem'i kim oynuyor? - Resim : 2

Teşkilat Gizem'i oynayan Tuğçe Açıkgöz Kimdir?

Tuğçe Açıkgöz, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olarak tanınan bir isimdir. 10 Şubat 1993 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Açıkgöz, oyunculuk eğitimini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Çocuk-Genç Eğitim Birimi'nde almıştır ve şu anda aynı birimde asistanlık görevini sürdürmektedir. Ayrıca radyo programı sunuculuğu ve yapımcılığı da yapmaktadır.

Kariyerine 2005 yılında Alaturka ve Babam Geri Döndü adlı TV filmleriyle başlayan Açıkgöz, daha sonra Vatan Sağolsun, Yaz’ın Öyküsü, Leke, Sol Yanım, Menajerimi Ara, Börü 2039, Oğlum ve Bir Küçük Gün Işığı gibi önemli dizilerde rol almıştır. Sinema dünyasında da Baba Mirası adlı bir filmde yer almıştır.

Tiyatro sahnesinde de aktif olarak yer alan Tuğçe Açıkgöz, birçok oyununun başarılı performanslarına imza atmıştır. Ay Işığında Şamata, Balon ve Cibali Karakolu gibi oyunlar bu başarılı oyuncunun repertuarında yer almaktadır.

Teşkilat Gizem kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Teşkilat Gizem'i kim oynuyor? - Resim : 3

Teşkilat'ın Gizem'i Tuğçe Açıkgöz’ün Sevgilisi Var mı?

Tuğçe Açıkgöz, 1.68 metre boyunda, 54 kilo ağırlığında ve Kova burcu özelliklerini taşımaktadır.

Teşkilat'ın Gizem'i Tuğçe Açıkgöz’ün Sevgilisi Var mı?

Bir süre önce Kaan Yıldırım ile ilişkisi hakkında konuşulan Açıkgöz'ün şu an için sevgilisi bulunmamaktadır.

Teşkilat'ın Gizem'i Tuğçe Açıkgöz’ün Instagram adresi ne?

İnstagram’da @acikgoztugce kullanıcı adıyla yer alan güzel oyuncunun yaklaşık 135 bin takipçisi vardır.