Teşkilat dizisi Neslihan'ın ikiz kardeşi Cihangir kimdir? Teşkilat Cihangir Erdemsoy'u kim oynuyor?

TRT’nin reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat’ın 4. sezonunda yeni bir karakter daha ekranlara geldi: Cihangir. Cihangir karakterini canlandıran Ceyhun Mengiroğlu kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler.

Teşkilat dizisi Neslihan'ın ikiz kardeşi Cihangir kimdir? Teşkilat Cihangir Erdemsoy'u kim oynuyor?

TRT’nin sevilen dizisi Teşkilat, 4. sezonuyla heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda kadroda birçok değişiklik yaşandı. Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Selin Genç, Tuğçe Açıkgöz ve Sarp Levendoğlu gibi isimlerin katıldığı dizide, bir de istihbaratçı bir ajan izleyeceğiz. Bu ajanın adı Cihangir ve onu canlandıran oyuncu ise Ceyhun Mengiroğlu. Peki Teşkilat Cihangir kimdir?

Teşkilat dizisi Neslihan'ın ikiz kardeşi Cihangir kimdir? Teşkilat Cihangir Erdemsoy'u kim oynuyor? - Resim : 1

Ceyhun Mengiroğlu kimdir?

Ceyhun Mengiroğlu, 1986 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü’nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine 2015 yılında Adı Mutluluk dizisinde Eren rolüyle başladı. Daha sonra Paramparça, Rüya, Payitaht Abdülhamid, Maria İle Mustafa gibi dizilerde rol aldı. Sinema filmleri arasında ise Utanç filminde oynadı.

Teşkilat dizisi Neslihan'ın ikiz kardeşi Cihangir kimdir? Teşkilat Cihangir Erdemsoy'u kim oynuyor? - Resim : 2

Teşkilat Cihangir karakteri nasıl, kim?

Teşkilat dizisinin 4. sezonunda Cihangir karakterini canlandıran Ceyhun Mengiroğlu, dizinin güçlü kadrosuna katıldı. Cihangir, istihbaratçı bir ajan olarak görev yapıyor. Neslihan’ın kardeşi olan Cihangir, babası Çetin’in karşı çıkmasına rağmen istihbaratçı rolündedir.

Teşkilat dizisi Neslihan'ın ikiz kardeşi Cihangir kimdir? Teşkilat Cihangir Erdemsoy'u kim oynuyor? - Resim : 4

Ceyhun Mengiroğlu’nun boyu, kilosu ve sosyal medya hesapları neler?

Ceyhun Mengiroğlu, 1.80 boyunda ve 75 kilo ağırlığında. Yakışıklı oyuncu, sosyal medyada da aktif olarak yer alıyor. Instagram’da ceyhun_mengiroglu adlı hesabından paylaşımlar yapıyor. Twitter’da ise [ceyhun_mengiroglu] adını kullanıyor

Teşkilat dizisi Neslihan'ın ikiz kardeşi Cihangir kimdir? Teşkilat Cihangir Erdemsoy'u kim oynuyor? - Resim : 5