TEB'ten kaçırılmayacak teklif! 44 bin TL yatıran 2018 model Renault Clio, 36 bin TL yatıran 2017 model Peugeot Berlingo sahibi olacak!

Özel bankalarımızdan birisi olan ve geliştirdiği hizmetler sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Türkiye Ekonomi Bankası, farklı faktörler ışığında zamlanan araç fiyatlarına müdahale etti. Banka, yönetimi kendi elinde olan Tebcetelem aracılığı ile yeni araçlar için ihale düzenlediğini bildirdi. İşte TEB tarafından düzenlenen ihalelere ilişkin ayrıntılar…

TEB'ten kaçırılmayacak teklif! 44 bin TL yatıran 2018 model Renault Clio, 36 bin TL yatıran 2017 model Peugeot Berlingo sahibi olacak!

Türkiye Ekonomi Bankası, birçok faktör çerçevesinde zamlanarak fahiş rakamlara ulaşan araç fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer alarak, iki aracı uygun fiyatlar karşılığında satışa çıkardığını duyurdu.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI SATILIK 2018 MODEL RENAULT CLIO

TEB'ten kaçırılmayacak teklif! 44 bin TL yatıran 2018 model Renault Clio, 36 bin TL yatıran 2017 model Peugeot Berlingo sahibi olacak! - Resim : 1

Türkiye Ekonomi Bankası’nın yasal ihale platformu Tebcetelem aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk aracın, İstanbul ilinde bulunduğu öğrenildi. 2018 model Renault Clio için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç fiyatı 112 bin 250 TL, yatırılması gereken teminat tutarı ise 44 bin 900 TL olarak açıklandı. Ayrıca banka, ilgili araç için daha fazla bilgi almak isteyen tüketicilerin 0212 234 03 04 no’lu hattı arayabileceklerini belirtti.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI SATILIK 2017 MODEL PEUGEOT BERLINGO

Türkiye Ekonomi Bankası’nın yasal ihale platformu Tebcetelem aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci aracın, Kahramanmaraş ilinde bulunduğu öğrenildi. 2017 model Peugeot Berlingo için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç fiyatı 90 bin TL, ihaleye katılım sağlanabilmesi için yatırılması gereken teminat bedeli ise 36 bin TL olarak açıklandı. Ayrıca banka, ilgili araç için daha fazla bilgi almak isteyen tüketicilerin 0216 740 07 47 no’lu hattı arayabileceklerini belirtti.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI SATILIK ARAÇ TEMİNİ!

Türkiye Ekonomi Bankası’nın kendi yönetiminde bulunan yasal ihale platformu Tebcetelem aracılığı ile satışa sunmuş olduğu icralık araçlardan birisine sahip olabilmek için öncelikle araç için belirlenmiş olan teminat bedelinin banka hesabına yatırılması gerekmektedir. Teminat bedelinin yatırılması işleminden sonra ise bankanın ilgili birimine başvuruda bulunarak gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanmalıdır.

Gerekli adımların tamamlanmasından sonra bankanın yönlendirmesi ile ihaleye katılım sağlanabilir ve teminat bedeli yatırılmış olan araç için fiyat teklifi verilebilmektedir.

Etiketler: teb, renault