TEB, yeni müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası hazırladı! Faiz oranları bir gecede yüzde 1,64’e kadar düştü!

Yeni banka müşterilerine yönelik bir ihtiyaç kredisi kampanyası hazırlamış olan TEB, özellikle dijital banka müşterilerinin yararlanabileceği yeni kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı.

TEB, yeni müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası hazırladı! Faiz oranları bir gecede yüzde 1,64’e kadar düştü!

Bankaların en sık düzenlediği bankacılık kampanyalarından biri olan ihtiyaç kredisi kampanyaları arasına bir yenisi daha eklendi. Bu ay itibariyle yeni banka müşterisi olacak olanlara düşük faizli krediler sağlamaya başlamış olan TEB, halihazırda banka müşterisi olanlar için de avantajlı faiz oranları sunacağını duyurdu. Yeni yıl öncesi artan ihtiyaçları gidermek için avantajlı krediler sunan TEB, aynı zamanda geri ödemelerde de bir kolaylık sağladı.

Çeşitli kampanyalar düzenleyen ve müşterilerinin daha avantajlı bir hizmet alabilmesi için bu kampanyalarının sayısını her geçen gün artıran TEB, bu kez ihtiyaç kredisi faiz oranlarına el attı. Faiz oranlarında indirime giden TEB, aynı zamanda kredilerin geri ödemelerine ilişkin avantajlarını da artırdı. Kişiye özel ödeme planları da sunan TEB, güncel kredi kullanım şartlarına ilişkin bir duyuru gerçekleştirdi.

TEB’TE İHTİYAÇ KREDİSİ GERİ ÖDEMELERİ ERTELENEBİLİYOR

TEB, yeni müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası hazırladı! Faiz oranları bir gecede yüzde 1,64’e kadar düştü! - Resim : 1

Hem CEPTETEB hem de TEB müşterilerine özel bir geri ödeme planları sunan TEB, ihtiyaç kredisinin tutarına göre değişmekle birlikte 36 aya kadar vadelendirme planları sunacağını belirtti. Aynı zamanda geri ödemelerde üç aya kadar erteleme sağlayan TEB, vade sürelerine ilişkin yasal mevzuatı şu ifadeler ile müşterilerine aktardı:

“Maksimum kullanım vadesi; 50.000 TL’ye kadar olan kredilerde 36 ay, 50.001 TL – 100.000 TL arası maksimum vade 24 ay, 100,000 TL üzeri maksimum vadesi 12 aydır, cep telefonu alımlarında yasal vade 5.000 TL'ye kadar 12 ay, 5.000 TL üzerinde 3 ay, tablet alımlarında 6 ay, bilgisayar alımlarında 12 ay ile sınırlıdır.”

TEB’TE KAMPANYALI İHTİYAÇ KREDİSİ YÜZDE 1,64’TEN BAŞLIYOR

İhtiyaç kredisinde sağladığı faiz oranlarını kişinin kredi notuna paralel olarak değiştiren TEB, yeni kampanyası kapsamında CEPTETEB üzerinden banka müşterisi olup ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların yüzde 1,64’ten başlayan faizler ile kredi kullanabileceğini açıkladı.

Öte yandan bu indirimli faiz oranını sigortalı bir şekilde sağlayan TEB, sigortasız kredi kullanım seçeneğini de geliştirdi. TEB’in sigortasız kredi kullanımlarında faiz oranları yüzde 2,15’ten başlıyor.

Etiketler: teb, ihtiyaç kredisi