TEB 1.95 faizli hoş geldin kredisini duyurdu! 3 Ay ertelemeli nakit desteği!

Acil nakit arayanlara müjdeli haber geldi. TEB yüzde 1.95 faiz oranıyla 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. İlk defa TEB müşterisi olanların yararlanabileceği bu kampanya sayesinde nakit ihtiyacınızı uygun koşullarda karşılayabilirsiniz…

TEB 1.95 faizli hoş geldin kredisini duyurdu! 3 Ay ertelemeli nakit desteği!

Türkiye’de giderek artan enflasyon yüzünden harcamalara yetişmekte zorlanan ve acil nakit arayanlara müjdeli haber geldi. Bankacılık sektöründe müşteri memnuniyeti odaklı faaliyetleri ile adından sık sık söz ettiren TEB, ilk defa müşterisi olacaklar için çok özel bir kampanya başlattı. TEB’de ilk defa hesap açacaklar için 36 aya varan vade seçenekleri ve 3 ay erteleme imkanıyla ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu. TEB’in resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuru, acil nakit arayanlara adeta ilaç gibi geldi.

TEB 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisini Duyurdu

TEB 1.95 faizli hoş geldin kredisini duyurdu! 3 Ay ertelemeli nakit desteği! - Resim : 1

Türkiye bankacılık sektöründe milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan TEB yine tüm dikkatleri üzerine çeken bir kampanya ile gündeme geldi. TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi kampanyasını duyururken bu krediden sadece ilk defa banka müşterisi olacakların yararlanabileceği belirtildi. TEB’e gelip ilk kez müşteri olanlara yüzde 1.95 faiz oranından başlayan faizlerle uygun maliyetli ihtiyaç kredisi verilecek. Bankayla yeni çalışmaya başlayan kişiler için geçerli olan bu kampanyada, 3 aya kadar erteleme imkanı olması dikkatlerden kaçmadı.

Acil nakit arayanları heyecanlandıran TEB Hoş Geldin Faizli ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları belli oldu. Bankanın resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre ihtiyaç kredisinde 50 bin TL’ye kadar 36 ay vade ile sınırlama yapıldığı belirtildi. 50 bin TL ile 100 bin TL arasında ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşteriler için vade sınırı 24 ayda kaldı.

TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

İlk defa TEB müşterisi olan kişilerin yararlanabileceği bu kampanya, acil nakit para ihtiyacı olanları sevindirdi. Bu kapsamda yüzde 1.95 gibi düşük faiz oranlarıyla borçlanarak nakit desteğinden yararlanmak isteyenlere ayrıca 3 ay erteleme fırsatı sunuluyor. TEB’in kredi kampanyasından yararlanarak 10 bin TL ihtiyaç kredisi çeken bir müşteri ayda 971 TL ödeyerek 12 ayda kredi borcunu kapatabiliyor.

Etiketler: teb, kredi