Tatil Planı Yapanları Sevindiren Haber! Yüzde 10 Net İndirim Uygulanacak!

Artan maliyetler sonrasında tatil harcamalarını avantajlı hale getirmek isteyenler için bankalardan duyurular gelmeye başladı. CEPTETEB Süper’le otel rezervasyonunda yüzde 10 net indirim uygulanacak! İşte detaylar…

Tatil Planı Yapanları Sevindiren Haber! Yüzde 10 Net İndirim Uygulanacak!

Otel rezervasyonu yaparken harcamalarını avantajlı hale getirmek isteyeler için cazip teklifler sunulmaya devam ediyor. TEB’in yeni alışveriş platformu olan CEPTETEB Süper, Otelz.com lansmanına özel tüm otel rezervasyonlarında online ödemelere net %10 indirim fırsatı sunuyor. Özellikle son dönemde artan maliyetler nedeniyle yurt içi turizmde de görülen yüksek fiyatların bu sayede bir nebze rahatlatılması hedefleniyor. Tatil planlarını en uygun fiyat seçenekleri ile yapmak isteyenler için CEPTETEB Süper ile indirim fırsatları duyurulmaya devam ediyor.

Otel Rezervasyonlarında Yüzde 10 İndirim!

Yeni bir alışveriş platformu olan CEPTETEB Süper ile lansmana özel otel rezervasyonlarında online ödemede net yüzde 10 indirim fırsatı sunulacak. Kampanyadan yararlanmak için otel rezervasyonlarının online ödemeli olarak CEPTETEB Süper’den yapılması mümkündür. Ayrıca CEPTETEB Süper ile kolay ve indirimli alışverişlerin de gerçekleştirilmesi hedefleniyor. CEPTETEB Mobil Bankacılık uygulaması üzerinden ‘Cüzdan Semesi’ ile erişim sağlamak mümkündür.

10 Temmuz Son Tarih!

Tatil Planı Yapanları Sevindiren Haber! Yüzde 10 Net İndirim Uygulanacak! - Resim : 1

10 Temmuz 2022 tarihine kadar CEPTETEB Mobil Bankacılık Uygulaması’nın Cüzdan sekmesinden CEPTETEB Süper platformuna erişim sağlayanların, TEB ve CEPTETEB tüm banka ve kredi kartları ile yapılan online ödemelerde geçerli olmak üzere indirim fırsatları uygulanacaktır. İlgili tarihe kadar yapılacak otel rezervasyonları için son tarih 10 Temmuz olarak belirlenmiştir.

Kampanya Detayları Neler?

Kampanya kapsamında CEPTETEB Süper platformu içinde yer alan ‘’otel rezervasyonu’’ kategorisinde bulunan Otelz.com iş ortağı üzerinden rezervasyon ve harcamalar için sepet tutarında yüzde 10 indirim uygulanacaktır. İlgili tarihler için ilgililerin net indirim olanaklarından yararlanması mümkündür.

Net %10 indirim fırsatı, arama sonucu tercih edilen konaklama için ‘’Rezervasyon Yap’’ butonu ile ilerledikten sonra toplam fiyat üzerinden online ödemelere özel uygulanacaktır. Diğer ödeme avantajlarında CEPTETEB indirimi geçerli olacaktır. Otelz.com CEPTETEB kampanyasından yararlanarak tatil için otel rezervasyonlarını uyguna getirmek isteyenlere ayrıcalıklar sunulacak.   

Etiketler: cepteteb, tatil