Tatil Alışverişine Çıkacak Olanlar Dikkat: NKolay 50 TL Destek Veriyor!

Mağaza ürünlerinin artan fiyatlarına karşın vatandaşın yanında yer alan NKolay, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen mağazalarından birisi olan LC Waikiki için yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. İşte NKolay’ın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Tatil Alışverişine Çıkacak Olanlar Dikkat: NKolay 50 TL Destek Veriyor!

Bir süredir istenmeyen grafikler çizen ekonomi piyasaları, ülke sınırları içerisinde hizmete sunulan tüm başlıkların ve buna bağlı olarak da hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Artan fiyatlar karşısında temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak duruma gelen vatandaşlar, özellikle bankalar tarafından düzenlenen alışveriş kampanyalarını araştırmaya başladılar.

Her yeni ayda olduğu gibi temmuz ayına girilmesi ile birlikte de birçok bankadan, farklı kategoriler altında düzenlenmiş olan yeni kampanya haberleri gelmeye başladı. Son haber ise Aktifbank’ın bir hizmeti olan NKolay’dan geldi. NKolay, yeni kampanyası kapsamında LC Waikiki ile anlaştığını duyurarak, ayrıntıları paylaştı.

NKolay’dan LC Waikiki Kampanyası!

Temmuz ayına girilmesi ile birlikte farklı kategoriler altında birçok kampanya düzenlediğini duyuran NKolay, bir kampanyası kapsamında LC Waikiki ile anlaşmaya vardığını duyurdu. İş birliğinden doğan yeni kampanyanın ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

NKolay tarafından duyurulmuş olan yeni kampanyaya göre 30 Temmuz tarihine kadar LC Waikiki mağazalarından yapılacak olan 300 TL ve üzeri tutarlı alışveriş harcamalarına, 50 TL tutarında indirim tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

NKolay- LC Waikiki Alışveriş Kampanyası Detayları

Tatil Alışverişine Çıkacak Olanlar Dikkat: NKolay 50 TL Destek Veriyor! - Resim : 1

NKolay- LC Waikiki iş birliğinde geliştirilmiş olan yeni kampanyaya, yalnızca NKolay sanal kart kullanıcıları katılabilmektedir. Sanal kartın Masterpass’e kayıtlı olması, kampanya kapsamında belirlenen kriterlerden biri olmuştur. Ayrıca söz konusu kampanyadan TL indirimi kazanabilmek için yapılan alışverişlerin mağazanın mobil uygulamasından veya internet sitesinden ödenmesi gerekmektedir.

NKolay- LC Waikiki Alışveriş Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

NKolay- LC Waikiki iş birliğinde geliştirilmiş olan yeni alışveriş kampanyasından yararlanabilmek için yeni bir başvurunun oluşturulmasına gerek yoktur. NKolay mobil uygulamasından bir sanal kartın tanımlanması ve ilgili kartın Masterpass’e kayıtlı olması, yapılacak olan 300 TL ve üzeri tutarları alışverişlerden indirim kazanılabilmesi için yeterlidir.