Tarım Kredi Market tam 70 üründe dev indirimi başlattı acele eden sepetleri ucuza dolduracak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen talimatın ardından Tarım Kredi Marketler zinciri tarafından indirimli ürünlerin satışına başlamıştı. 15 Kasım tarihine kadar sürecek indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı.

Tarım Kredi Market tam 70 üründe dev indirimi başlattı acele eden sepetleri ucuza dolduracak!

Tarım Kredi Marketler yeni indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Yayımlanan katalog kapsamında 15 Kasım 2022 tarihine kadar Tarım Kredi Marketler de indirimli olarak satılacak olan ürünler belirlenmiş oldu. 72 üründe indirimler başlarken sepetleri çok daha ucuza doldurmanızı sağlayacak olan fırsat ürünleri açıklanmış oldu. 

Yayımlanan katalog kapsamında temizlik ürünlerinden gıda ürünlerine, undan pirince, peynirden yoğurda, kıymadan kasap köfteye kadar pek çok üründe indirime gidildi. Hatırlanacağı üzere gıda fiyatlarında yaşanan yükseliş nedeni ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Marketler için indirim talimatı vermiş, ürünlerin gerekirse maliyetine satışının yapılmasını istemişti. 

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜNLER KATALOĞU 1 - 15 KASIM 2022!

İndirimli ürünler için beklenen Kasım ayı kataloğunu yayımlayan Tarım Kredi Marketlerde toplam 72 üründe Kasım ayına özel yeni fırsat ürünleri satışa sunuldu. Katalogda meyveden kırmızı ete, gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe dev indirimler yapıldı. Kırmızı et için yapılan indirimler dikkat çekerken Tarım Kredi Dana - Kuzu satır köfte 400 gr satış fiyatı 47,90 TL olarak ilan edildi. 

Tarım Kredi Market tam 70 üründe dev indirimi başlattı acele eden sepetleri ucuza dolduracak! - Resim : 1

Tarım Kredi Marketler meyve sebze reyonlarında da indirime gitti. Kış mevsiminin gelmesi ile raflara taşınan narlar için de indirim yapılırken narın kg fiyatı 15 Kasım'a kadar yapılan indirimlerle 12,90 TL olarak ilan edilirken Ankara Armut'un kg fiyatı ise 9,90 TL oldu. 

Tarım Kredi Market tam 70 üründe dev indirimi başlattı acele eden sepetleri ucuza dolduracak! - Resim : 2

Havucun kg fiyatı 7,90 TL olarak açıklanırken son dönemde yükselen fiyatı ile dikkat çeken Tahin için ise açıklanan rakam 600 gr Tunas tahin fiyatı ise 37,90 TL olarak ilan edildi. 

Tarım Kredi Market tam 70 üründe dev indirimi başlattı acele eden sepetleri ucuza dolduracak! - Resim : 3

Tahinin ayrılmaz parçası ve vazgeçilmezi olan pekmezde unutulmazken Tarım Kredi markalı pekmezin 800 gramlık satış fiyatı ise 37,90 TL olarak ilan edildi. Tarım Kredi Market'in yüzde 40 fındık parçacıklı kakao kremi fiyatı ise 35,90 TL oldu. Yağlı Güney Süt 1 LT satış fiyatı aynı katalogda 14,50 TL ilan edilirken Tarsüt klasik 600 gr satış fiyatı 44,90 TL olarak ilan edildi. Tarım Kredi Market'in fırsat kataloğunda yer alan indirimli ürünler 15 Kasım 2022 tarihine kadar bu fiyatlarla satılırken sonrasında yeni katalog beklenecek.