Tarım Kredi Kooperatif indirimleri kataloğu yayınlandı: Tarım Kredi'de tuvalet kağıdı, ayçiçek yağında net yüzde 18 indirim var! Erken davranan kazanır..

Sık sık gerçekleştirdiği indirimlerle tanınan Tarım Kredi Kooperatif Market, indirim furyasına devam ediyor! Yeni indirim kampanyasını duyuran market, bu hafta çeşitli ürünlerde büyük indirimler sunuyor. Ayçiçek yağından peynire, tuvalet kağıdından havlu kağıda kadar birçok üründe önemli fiyat indirimleri bulunuyor. Tarım Kredi'nin yeni indirim kampanyası, tüketicilere daha uygun fiyatlarla kaliteli ürünlere erişim fırsatı sunuyor. işte indirimin yıldızları...

Tarım Kredi Kooperatif indirimleri kataloğu yayınlandı: Tarım Kredi'de tuvalet kağıdı, ayçiçek yağında net yüzde 18 indirim var! Erken davranan kazanır..

Tarım Kredi Market, düzenlediği her hafta yeni indirim kampanyalarıyla biliniyor. Ağustos ayının son indirim kampanyasını duyuran market, tüm şubelerinde geçerli olacak şekilde 31 Ağustos'a kadar yüzde 18 indirim dönemini başlattı. Bu indirim fırsatıyla birçok üründe daha uygun fiyatlarla alışveriş yapma imkanı bulunuyor..

 

Tarım Kredi Market'te bu hafta indirimli olarak satılacak ürünler arasında; eski kaşar, beyaz peynir, yöresel peynir çeşitleri en çok dikkat çekenler arasında yer aldı.

Tarım Kredi Kooperatif indirimleri kataloğu yayınlandı: Tarım Kredi'de tuvalet kağıdı, ayçiçek yağında net yüzde 18 indirim var! Erken davranan kazanır.. - Resim : 2

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ

Tarım Kredi Marketlerde 31 Ağustos tarihine kadar indirimli olarak satılacak ürünlerin genel listesi şu şekilde:

 

- Paysan Eski Kaşar: 59,90 TL

- Tarım Kredi Tam Yağlı Kültürlü Beyaz Peynir: 89,90 TL

- Tarsus Yöresel Peynirler: 39,90 TL

- Tarım Kredi Kaşar Peyniri: 159,90 TL

- Tarım Kredi Taze Kaşar Peyniri: 159,90 TL

- Tarım Kredi Süt Ayran: 19,95 TL

- Tarım Kredi %100 Meyve Suyu: 17,90 TL

- Klasik ve Şekersiz Coca Cola Çeşitleri: 19,50 TL

- Fanta Limonata Çeşitleri: 15,90 TL

- Fanta ve spriate Çeşitleri: 19,50 TL