Survivor'ın Kraliçesi Nagihan Karadere'den Acun Medya'ya Tepki: Ben Kaybettiğimde De Kazanan Biriyim

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star’ın final bölümünün ardından sessizliğini bozan Nagihan Karadere, Acun Medya’ya sitem etti. İşte Nagihan Karadere’nin çok beklenen Survivor açıklamasına ilişkin ayrıntılar…

Survivor'ın Kraliçesi Nagihan Karadere'den Acun Medya'ya Tepki: Ben Kaybettiğimde De Kazanan Biriyim

2005 yılında Star TV ekranlarında başlamış olduğu yayın serüvenine, Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın almasından sonra kanala transfer olarak sürdüren Survivor yarışması, bu sene de reyting rekorlarını alt üst etmeyi başardı. Yeni sezona 15 Ocak tarihinde Domonik Cumhuriyeti’nde başlayan ve yarıma tarihine damgalarını vuran eski yarışmacılar ile izleyiciyi buluşturan All Star konsepti, geçtiğimiz hafta yayınlanan final bölümünün ardından şampiyonu belirledi.

Survivor All Star konseptinde eski şampiyonlardan Adem Kılıççı, Atakan Arslan ve Ogeday Girişken olmak üzere pek çok güçlü isim yer aldı. Yarışmanın izleyicileri bu sene oldukça fazla favori ismin olduğunu savunurlarken, finalde şampiyon olan isim birçok kişi tarafından şaşkınlık ile karşılandı. Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğunu açıklayan Acun Ilıcalı’ya tepkiler çığ gibi büyürken, yarışmanın güçlü kadın isimlerinden birisi olan ve pek çok kişi tarafından da favori olarak gösterilen Nagihan Karadere, sessizliğini bozarak beklenen açıklamayı yaptı.

“Survivor’ın En Güçlü Kadın Yarışmacısı!”

Bu sene üçüncü kez katıldığı Survivor yarışmasına yine damgasını vurmayı başaran Nagihan Karadere, milyonlarca Survivor izleyici tarafından favori olarak gösteriliyordu. Yalnızca kadın rakipleri ile değil erkek rakipleri ile de kıyasıya bir rekabet yaşayan Nagihan Karadere, pek çok izleyici tarafından Survivor tarihinin en güçlü kadın yarışmacısı olarak tanımlanıyor ve Karadere’nin bu sezon şampiyon olma olasılığının yüksek olduğuna inanılıyordu.

Sessizliğini Bozdu!

Survivor'ın Kraliçesi Nagihan Karadere'den Acun Medya'ya Tepki: Ben Kaybettiğimde De Kazanan Biriyim - Resim : 1

Yarışmaya veda eden ve ilk 4’e dahi kalamayan Nagihan Karadere, Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğunun açıklanmasının ardından sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Karadere, mücadelesini her alanda verdiğini ve yaptığı her şeyin arkasında olduğunu belirtti.

“Ben Kaybederken De Kazanan Birisiyimdir!”

Parkurlarda gösterilen performansların SMS karşısında yetersiz kaldığını belirterek sitem eden Nagihan Karadere, “her şeye rağmen unutulmasın ki ben kaybederken de kazanan birisiyimdir” açıklaması ile gündeme oturmayı başardı.