Survivor Batuhan araba kazandığına pişman oldu! Hediye arabası servete mal oldu deposu bile dolmuyor

Yayına geldiği her hafta reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran Survivor programı, şimdilerde Batuhan Karacakaya’nın kazandığı 2.5 milyon değerinde lüks otomobil haberiyle adından söz ettirmeyi başardı. Kazandığı otomobilin 7.5 litrelik benzin deposu olduğu açıklanırken ünlü oyuncunun benzin masrafına nasıl yetişeceği ise merak konusu oldu. İşte, Survivor Batuhan’ın kazandığı araç için ödemesi gereken benzin maliyetinin merak edilen tüm detayları.

Survivor Batuhan araba kazandığına pişman oldu! Hediye arabası servete mal oldu deposu bile dolmuyor

Ekranların en sevilen yarışma programları arasında gösterilen Survivor, yarışmacılar arasında yaşanan tartışmaların yanı sıra parkurlarda geçen kıyasıya mücadelelerle de gündemi karıştırmaya devam ediyordu. Her bölümü keyifle takip edilen programda araba ödülü için oynanan oyun sırasında Batuhan Karacakaya ve Nisa Bölükbaşı finale kalmıştı.

Atışlarıyla arabanın sahibi olmaya hak kazanan Survivor Batuhan, 2.5 milyon lira değerinde bir otomobil sahibi olmuştu. Fakat ödülü kazanan Batuhan’ın aracın deposunu doldurabilmek için bir servet harcaması gerektiği de ortaya çıktı. İşte, Batuhan Karacakaya’nın kazandığı astarı yüzünden pahalıya gelen hediye otomobiline dair merak edilen tüm detaylar.

Survivor Batuhan’ın aracının deposunu doldurabilmek için ne kadar para harcaması gerektiği ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Survivor yarışmasında otomobil ödülünü kazandığı bilinen Batuhan Karacakaya için yakıt tartışmaları ortaya çıkmıştı. Şimdilerde ünlü yarışmacının aracının deposunu ne kadara doldurabileceği gözler önüne serildi.

Bugünden itibaren yapılan bir hesaba göre Batuhan’ın 75 litrelik aracının deposunu doldurabilmek için 2.025 lira ödeme yapması gerekiyor. Deponun her hafta doldurulması gerektiği hesap edilirse ünlü yarışmacının ayda en az 8 bin lira ödeme yapması gerecek. Fakat benzin fiyatları her geçen gün arttığından ve şu anda 30 lira seviyelerine yaklaştığından Batuhan’ın ayda en az 10 – 15 bin lirayı gözden çıkarması gerektiği ortaya çıktı. Üstelik ünlü isim, arabayı alırken vergiler ve sigortalar dahil olmak üzere en az 60 – 70 bin liralık ekstradan bir ödeme daha yapmak zorunda kalacak.

Survivor Batuhan araba kazandığına pişman oldu! Hediye arabası servete mal oldu deposu bile dolmuyor - Resim : 1

Sosyal medya Batuhan’ın aracı için ödemesi gereken miktarla adeta sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da oldukça sık takip edildiği bilinen Survivor yarışması, şimdilerde Batuhan’ın kazandığı aracın benzin masrafıyla herkesi şoke etmiş durumda. Bazı kullanıcılar, ortaya çıkan benzin maliyetinin Batuhan Karacakaya’yı zorlamayacağını ifade ederken bazıları ünlü yarışmacının bile bu masrafa yetişemeyeceğini ifade ettiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Survivor Batuhan’ın araç masrafı hakkında ortaya çıkan iddialara dair nasıl bir yorum yapacağını dört gözle beklemeye başladı.  

Survivor Batuhan araba kazandığına pişman oldu! Hediye arabası servete mal oldu deposu bile dolmuyor - Resim : 2