Survivor 2023 hazırlıkları resmen başladı! Yeni konsept artık kesinleşti! Ünlüler yok, fenomenler var!

Uzun yıllardır TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her sezon reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran fenomen yarışma programı Survivor, 2023 sezonu için çalışmalara başladı. Yaklaşık olarak 4 ay sonra başlayacak olan yeni sezona ilişkin önemli bilgiler geldi. İşte Survivor 2023 sezonuna ilişkin ayrıntılar…

Survivor 2023 hazırlıkları resmen başladı! Yeni konsept artık kesinleşti! Ünlüler yok, fenomenler var!

2005 yılında Star TV ekranları aracılığı ile görücüye çıkan ve kısa süre içerisinde izleyiciler tarafından oldukça sevilen Survivor yarışması, Acun Ilıcalı’nın ve Acun Medya ekibinin muhteşem çalışmaları sayesinde yıllardır ekranlarda olmaya devam ediyor. Bu zamana kadar yalnızca 1 sezon ara veren ve o sezonda da ekranlara geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Survivor yarışması, yayın hayatına bomba gibi devam etti.

Format sahiplerinden Acun Ilıcalı’nın 2018 yılında Star TV kanalını satın alması ile birlikte yeni kanalına transfer olan Survivor yarışması, bu sezon All Star konsepti ile ekranlara geldi. Geçmiş sezonlara damgalarını vurmuş olan yarışmacıların bir araya getirilmiş oldukları konsept, yine reyting rekorlarını alt üst etti. 30 Haziran tarihinde Tersane İstanbul’dan yayınlanan canlı bölümü ile final yapan ve 12 yıl aradan sonra gelen kadın şampiyon Nisa Bölükbaşı’nı sezonun kazananı olarak ilan eden fenomen yarışma programı, zaman kaybetmeden yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Büyük bir ekibin çalıştığı ve binlerce kişiye ekmek kapısı olan Survivor programı, yeni sezonun hazırlıkları için çalışmalara başladı. Her sezon Ünlüler- Gönüller takımları ile izleyicilerin karşısına çıkan sevilen yarışma programının, yeni sezonunda konsept değişikliğine gideceği öğrenildi. Önceleri bir iddia olarak gündeme gelen konsept değişikliğinin, bir sonuca bağlandığı artık kesinleşti.

YENİ FORMAT BELLİ OLDU!

2023 sezonu için çalışmalarına başlanan Survivor yarışmasının, yeni sezonunda konsept değişikliğine gideceği öğrenildi. Alınan bilgilere göre bu sezon Survivor’da fenomenler ve gönüllüler yarışacak.

İKİ İSİM KONUŞULMAYA BAŞLANDI!

Survivor 2023 hazırlıkları resmen başladı! Yeni konsept artık kesinleşti! Ünlüler yok, fenomenler var! - Resim : 1

Henüz kadrosu üzerinde çalışılan Survivor 2023, şarkıcı Ece Mumay ve fenomen Selinay Yalçın ile anılmaya başlandı.

SURVIVOR 2023 NE ZAMAN?

Survivor 2023’ün ocak ayı itibari ile ekranlarda olması bekleniyor.

Etiketler: survivor, fenomen